Szerintetek melyik a legszebb csillagjegy, kívül-belül?
Figyelt kérdés
Akár ha olvastatok ilyesmiről, akár a való életben tapasztaltátok. Mi fogott meg benneteket az ominózus csillagjegyben testileg-lelkileg?
Halak/F
2020. jún. 16. 21:23
1/15 Tabbouleh válasza:
Szerintem a Szüzek a legszebbek kívül-belül :) okosak, jó velük beszélgetni, rendezettek, tapasztalataim alapján sportosak, mosolygósak
2/15 anonim válasza:
Hat...embere valogatja. En nagyon unszimpatikus, onzo, onimado szuzeket ismerek.
Ismerek "kellemes" merget, rakot, bakot, halakat...
4/15 anonim válasza:
Talán rák,igazából,ha rendesen tudod az asztrológiát.Akkor tudod,hogy nem csak egy jegyed van,én pl. nyilas vagyok,szűz holddal,bika aszcendenssel.Viszont más jegyeim miatt is,egy halakra hasonlítok leginkább.Így a rákokkal vagyok el legjobban.A skorpiók jól néznek ki,ha emellé még egy levegő jegyű Vénusz is van,na majdnem tökéletes.
5/15 anonim válasza:
Skorpiók, Rákok,Bikák szépek külsőleg. Belsőleg nem tudom, mindenkinek vannak jó tulajdonságai. Bár a Rákok nagyon kedves emberek és könnyű velük jól kijönni. Van bennük valami vonzó nyugalom, gyengédség.
6/15 anonim válasza:
Nekem a legjobban a Bak férfiak tetszenek, ha egy pasi elsőre nagyon bejön mind külsőre mind belsőre akkor szinte mindig kiderül, hogy bak.
Nők közül pedig a Bika és a Szűz ismerőseimet nagyon szépnek és kellemes társaságnak találom.
7/15 anonim válasza:
Àlt.a Mèrleg nôk szèpek, vagy legalàbbis nagyon mutatósak. Ferfiakban a Bika, Nyilas jegy, ahol vonzò, szexis pasik “ teremnek”. Ràk jegyû pasikban is van elèg sok sàrmossàg, de àlt.nem fèrfias , hanem olyan “demegsimznèm ”fejük van 😀
8/15 A kérdező kommentje:
Számomra az oroszlán nők azok, akik nagyon tetszenek. Megvan bennük az a szexis macskaszerűség. Belsőre pedig a vízöntőkkel szoktam jól kijönni.
2020. jún. 16. 22:42
10/15 Tabbouleh válasza:
Btw. Az mi, hogy az emberek leírják a véleményüket, erre pe lesznek pontozva?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!