Szerintetek melyik a legszebb csillagjegy, kívül-belül?
Akár ha olvastatok ilyesmiről, akár a való életben tapasztaltátok. Mi fogott meg benneteket az ominózus csillagjegyben testileg-lelkileg?
Halak/F
Mert akinek az a csillagjegy nem szimpi akkor nehogy már másnak az legyen!!!
Számomra a halak a legvonzóbb jegy. Férfiba és nőbe is. És akkor is ezt mondom hogy nem egy rohadt szemét halakkal találkoztam már. De akkor is. Általában van egy nagyon vonzo kisugarzasuk es tetszik hogy jobban otthon vannak az érzelmek világában mint én
Egy szűz jegyű
A Halak jegy szülöttei rendkívül bájos nők. Általában széparcúak, olyan “puha testük van”, van a kisugárzásukban valami babás, még a kiállhatatlan természetűeknek is. :) Az “ősbizalom” az egyetlen kifejezés, amivel leghitelesebben definiálni tudom Őket, mint jelenséget.
Férfiaknál - bármennyire is taszítanak elemi szinten egyébként - általánosságban a Skorpiókat mondanám legsármosabbnak. Az ismerősi körömben nagy részük ad magára, sportol, ízlésesen öltözködik. Ellenben a kevésbé Dávid szobor fizikumúaknak is rendkívül szép szeme szokott lenni. Illetve tekintélyt parancsoló a kiállásuk. Ha létezik tökéletes, sztereotipikus férfi, az tuti egy Skorpió. Pedig mondom, nem jövök ki Velük általában. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!