Másra sem illik a horoszkópja?
Figyelt kérdés
Bak lány vagyok, de kb semmi sem illik rám. A bakokra mind írják, hogy munkamániás, két lábbal a földön jár, túl komoly és nincsenek érzelmei, szeret egyedül lenni. Na, én utálok egyedül lenni, türelmetlen és sértődékeny vagyok kb születésem óta, 24/7-ben álmodozok, és még makacsnak sem mondanám magam. Talán csak annyi igaz a horoszkópomból, hogy mikor először találkozik valakivel, akkor nem tudok mit mondani neki, de már ez is változott, elég sok emberrel találok közös témát.2020. jún. 9. 12:48
11/17 A kérdező kommentje:
9: De akkor hogy lehet, hogy pl itt, gyakorin is írják, hogy a Bakok milyen sivár érzelmi világgal rendelkeznek, meg ilyenek...?
2020. jún. 9. 17:01
12/17 A kérdező kommentje:
Meg az a rossz, hogy a legtöbb jegynek vannak jó és rossz tulajdonságai. De én néha úgy érzem, mintha a Baknak csak rosszak lennének
2020. jún. 9. 17:23
13/17 anonim válasza:
én birom a bakokat:) több embert is ismerek akiknek a csillagjegye bak és semelyiket se utálom vagy észrevettem volna,hogy érzéketlének lennének. most rossz példát hozok fel,de nézd meg a bak hírességeket. semelyik se az a túl komoly fajta,ha jobban megfigyeled.
14/17 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátnőm bak, és baromi érzékeny.. az egy dolog, hogy nem vált ki minden belőle érzéseket, és nem sok dolog érdekli, és nem sok ember... de aki érdekli, ahhoz nagyon tud kötődni.
A másik közeli bak ismerősöm egyik fiú volt, akivel alakult valami. Na hát Ő is nagyon érzékeny volt.. sőt, már-már sértődékeny. Rideg külső mögé rejtőzött, de olyan bújós meg odaadó volt, hogy csak na :)
Nekem meg kifejezetten tetszik bennük az, hogy nem mindenki tudja elnyerni a kegyeiket, és különlegesnek érezhetem magam azért, hogy engem közel engedtek magukhoz, mert nem sok mindenki tudja kiváltani belőlük azt, hogy megkedveljék őket, vagy megnyíljanak nekik. :)
15/17 A kérdező kommentje:
Tényleg? Mert mindenhol csak ilyen száraz tulajdonságokat írnak le, pl mintha mi nem is lennénk emberek. A munkamániás mindenhol ott van, ami pl rám egyáltalán nem igaz, mindenből pont annyit csinálok meg, mint ami az én feladatom.
2020. jún. 10. 08:33
16/17 anonim válasza:
En bika vagyok és rám nagyon illik a bika, jól kijovok mindenkivel, van humorom, határozott vagyok, nehezen lehet felidegesiteni de ha sikerül az nagyot szól,párkapcsolatban is az jellemző amit írnak, hűséges és mindent megteszek a parom ért. Nekem amugy a skorpiót írja lelkitarsnak és amúgy valóban skorpió a parom persze nem direkt 😄😄😄és tényleg lelkitars. ami nem jellemző az a pénzes része mert nekem nem az a legfontosabb
17/17 anonim válasza:
Rám és az ismeroseim közül senkire sem illik a horoszkópja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!