Másra sem illik a horoszkópja?
rám se nagyon. de kell nézd az aszcendensed és a hold jegyedet is. ezt könnyen megtudod nézni,ha tudod melyik órában születtél.
pl. én mérleg vagyok,akikről mondják,hogy békések és egyensúlyozottak,ami én egyáltalán nem vagyok,hanem pont az ellentétje,de ez azért van mert kos a hold jegyem,és a hold jegy az ami meghatározza,hogy reagálsz dolgokra. :)
Az igazság, az, hogy önmagában az sem mond túl sokat, ha a nap jegyeden (nálad bak) kívül ismered még az aszcendesed és a holdjegyet is. Az egész születési képletet ismerni kell és egységben értelmezni, nem csak kiragadni egy-egy bolygóállást. Ehhez tudni kell milyen nemű az illető, hol született, melyik évben, hónapban, napon. Valamint azt is, hogy hány órakor és hány perckor, délelőtt vagy délután.
Egy születési képlet 12 házból áll, ez a 12 ház van felosztva a 12 jegy között. A ház felosztása attól függ amint fentebb leírtam. Ezen belül helyezkednek el a bolygók, a jelentésüket nagyban befolyásolja, hogy melyik jegyben és melyik házban állnak. Ezt még módosítják a bolygók fényszögei, ahogyan egymáshoz viszonyulva elhelyezkednek a képleten belül. Ezek tulajdonképpen az alapok amiket meg kell vizsgálni és tudni is kell értelmezni, de van még pár dolog amit figyelembe kell venni és nem jelentéktelen egy születési képlet elemzésénél.
Az asztrológia így "működik"! Azaz, hogy nem működik! Összehordanak ezerféle emberi tulajdonságot az egyes csillagjegyekhez, és ha van némi felületes egyezés, arra már rá lehet fogni, hogy "jé, a csillagoknak igaza van!"
Aztán ha mégsem illik valakire még felületesen sem, akkor jön a magyarázkodás hogy aszcendens meg ilyen házikó olyan házikó.
7#
Akkor igyekezz nem ezekbe a kategóriákba beskatulyázni magad :)
A bakok nem érzelemmentesek egyáltalán.. inkább csak nehezen fejezik ki.
Nagyon is mély érzésüek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!