Fiú ikrekhez illik a skorpió lány?
skorpio lany vagyok es a parom ikrek ,2honapja vagyunk egyutt es veszekedsunk is egyvolt:pamii felreertes miatt keletkezett(feltekenysegbol).most jelenleg szunet van 4napja kb de aztmondta nem akar szakiitani,mert akkor megtette volna akkor .hat remelem folytatodik a dolog kettonk kozott mert szeretem es jolmegvagyunk.es enis sokat olvastam h az ikrek skorpio parositas nem igazan mukodokepes kapcsolat de az csak horoszkop.nem kell elhinni es elkeseredni.ha jolmegvagytok akkor nem valaszthat el holmi horoszkop ami persze nem 100%.sozktam olvansi horoszkopot de valahogy az h ki kivel talal sztem nem attol fugg h mi a horoszkopban,attol fugg h kivel erzi jol magat.ki mellett bontakozhat ki minden teren es kivel ertik meg egymast.sztem nem lenyeges egy kapcsolatban a horoszkop.soot..az igaz h a skorpio szeret veszekedni es sokszor keresi is az alkalmat de meglehe toldnai minden bajt.
a parom pl megmondta nekem h velem soha nem veszekedne es nem is szeretne..es akkor ne minek provokaljam?!:)mikor bekebben is elhetunk.szoval egyikunk sem kezdemenyezi a vitat akkor nincs ahogy kialakuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!