Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Fiú ikrekhez illik a skorpió...

Fiú ikrekhez illik a skorpió lány?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok. Lehet h hülyén hangzik de én már nem akarok sokat várni az igazira. A legjobb az lenne ha a mostani barátnőmmel végre együtt lehetnék örökre (aki ugye skorpió, mint a kérdésből is le lehet venni). Hiába vagyok ikrek, mégsem az a legyenmindenhétenmáscsajom típus vagyok. Na... értitek... csak annyi, hogy mire számíthatok? Légyszíves őszintén. Köszi!
2010. júl. 20. 14:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
NEEM!!tapasztalatból mondom. 26.f
2010. júl. 20. 14:20
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Ha szeretitek egymást, akkor nem számít hogy Te mi vagy meg Ő mi! Amiatt nehogy szakíts vele! Ez nem ilyen fekete-fehér, hogy csak a Nap jegyeken múlik! Ott van pl. az ascendens is, ami befolyásolhat sokmindent!!
2010. júl. 20. 14:31
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Vagyis inkább ne is foglalkozz ezzel. Boldogak vagytok együtt, nem? Csak ez számít...
2010. júl. 20. 14:32
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
tlnyleg kár ezzel foglakozni. ne ez döntse már el hogy jól meglesztek e!
2010. júl. 20. 14:33
 5/12 anonim ***** válasza:
Skorpió lány vagyok, a barátom ikrek és egyikünk sem az a tipikus "papirforma" ikrek ill. skorpió szerintem :D Eddigi barátaim közül mellette érzem magam a legfelszabadultabbnak, és ez kölcsönös :) Sosem unatkozunk egymás társaságában, a beszédtéma kifogyhatatlan és a hobbink is ugyanaz, javarészt :P Konfliktusok azért alakulhatnak ki, mert mindketten hajlamosak vagyunk nyakatekerten fogalmazni, és ez időnként félreértésekhez vezethet.
2010. júl. 20. 14:56
 6/12 anonim ***** válasza:

nem hiszek ebben

de én lány skorpió,párom ikrek férfi,és ő életem párja...

2010. júl. 20. 15:02
 7/12 A kérdező kommentje:
oké :) köszönöm a biztatást ^^ és remélem h tényleg csak őszinte dolgokat kaptam ^^
2010. júl. 20. 16:47
 8/12 anonim ***** válasza:
36%

Skorpió csaj használati utasítás:

A skorpiók, iszonyat temperamentumosak, őket érzelmeik hajtják és táplálják, a szerelem ugyanúgy mint a gyülölet. harciasak és imádnak veszekedni. Ez lételemük. Nagyon kiváncsiak, és szeretnek ellenőrizni, de saját titkaikba nem avatnak be. Jégcsapba zárt lobogó tüz a skorpió.

A tanácsom, ha le is álsz vele veszekedni ne hagyd magad, ha könnyü prédának bizonyulsz, megun. Imádják az extrém dolgokat, a pezsgést, ez neked nem jelentproblémat ikrek létedre. Tanuld meg kezelni, az érzelmi kitöréseit, és a féltékenykedését.

Szóval ha okosan alkalmazkodsz hozzá meglesztek.

2010. júl. 21. 11:53
 9/12 A kérdező kommentje:
ááá. mégegy biztatás. pont ilyen volt ma... csak félek h azért mert nemszeret =/
2010. júl. 21. 17:22
 10/12 anonim válasza:
alapvetően az ikrekhez a vízöntő és a mérleg illik .. :) de nem ettől függ ez a dolog .. :) ha szeretitek egymást akkor nincsen semmi baj !! a horoszkop csak azt mutatja meg h ki kihez illik a legjobban lelkileg , nem azt h milyen jegyűvel fogjuk leélni az életünket.. :) szoval soksikert ^^ 15/L
2010. júl. 21. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!