Létezik olyan, akit érdekel az ezotéria, horoszkópok és hasonlók?
Figyelt kérdés
Tök szívesen beszélgetnék valakivel ilyen dolgokról anélkül, hogy hülyének néznénk egymást. Nem vagyok szakértő, csak szeretem megfigyelni az esetleges összefüggéseket. Hogy két ember mennyire illik össze a csillagjegyeik alapján. (Fogadok privátot, ha valaki gondolja. :))2019. dec. 13. 17:35
11/13 anonim válasza:
De most őszintén, szerinted ebben van logika?? Fogadjunk, hogy a legtöbb csaló egy forrást sem tud megnevezni a tudásáról, nem hogy még bizonyítékot.
Persze biztos nem emberek, hanem ismeretlen képesség csorog az ereikben vér helyett....
12/13 anonim válasza:
Velem beszélgethetsz. Én sem vagyok még szakértője, de a megfigyeléseket nem ma kezdtem.
13/13 anonim válasza:
Engem érdekel, hiszek is kicsit dolgokban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!