Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazak a horoszkopok?
Van egy fiu, es szerelmes vagyok bele. Neki is es nekem is bika a horoszkopunk. Azt mondjak, hogy a bikak annyira ossze illenek, es csodalatos kapcsolatban tudnak elni, es mi mar egyszer voltunk egyutt, marmint jartunk. Nem volt rossz kapcsolat. Meg mindig nagyon szeretem, de mostanaban nem szoktunk beszelgetni...sajnos. Es hianyzik. Talalkozni is szeretnek vele. Es nem vagyok babonas meg semmi ilyen, de ha ennyire osszeillenek a "bikak", akkor mi meg egyutt leszunk egyszer?
Azt erzem, hogy mellette boldog vagyok, es nekunk egyutt kell lennunk, es egyutt is leszunk boldogak. Nem tudom pontosan mikor lesz ez igy, de azt erzem hogy igy kell lennie.
Akkor meg is fog valosulni? Egyutt leszunk? A horoszkopok igazat mondanak?
Utálom a horoszkópot
totalis hülyeségnek tartom az egészet. több azonos jegyben születő embert ismerek akik teljesen különböznek minden vonásaikban.
Emellett viszont meg kell mondjam sajnos igaz rám midnen amit a skorpióra irnak mint fő jellemzés, és skorpió is vagyok. :D Ettől függetlenül ezt egy véletlen egybeesésnek tartom..
én pont 3 bikát ismerek aki mind total különböző :DD
az előző voltam... :P
"nem vagyok babonas"
Azért ezt én meggondolnám még egyszer. Segítek: ha a horoszkópban KOMOLYAN hiszel, akkor ott valami probléma van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!