Sors, reinkarnáció, horoszkópok, stb. Ezekről csak én gondolom, hogy nem léteznek?
Figyelt kérdés
Miért olyan elkepzelhetetlen, hogy minden véletlen? És miert olyan elkepzelheto hogy van egy felsobb erő vagy entitás, ami percről percre meghatarozza, megtervezi, iranyitja MINDEN ember életét?2016. júl. 28. 14:11
1/6 anonim válasza:
nem csak te vagy, aki így gondolja. Vannak mások is.
2/6 anonim válasza:
Minek kell ezt mindig megkerdezni? Ez a hivok "birodalma", a szkeptikusoknak inkabb a termeszettudomanyok-rovat valo. Ok meg hadd higgyenek abban, amit jonak latnak, amig nem olt a dolog beteges mereteket, nem tudom mi ezzel a gond.
Mielott valaki letamadna, csak mondom, hogy en sem vagyok EZO tv szerint elo emberke vagy futobolond. Szerintem is meg lehet magyarazni nagyon nagyon sok mindent. De nem mindent. Kesobb persze ezekre is feny derulhet, de botorsag lenne kijelenteni, hogy beteve ismerjuk az egesz Univerzumot.
3/6 A kérdező kommentje:
Abban hisz mindenki amiben akar. Nincs ezzel baj, amig masoknak nem árt. De amikor pl valaki csinal valami oriasi baromsagot a sorsra es tarsaira hivatkozva, amivel mar nekem is árt, attol rosszul vagyok.
2016. júl. 28. 14:47
4/6 anonim válasza:
A futobolondok megint csak mas kategoria, de nem kell mindenkire rahuzni az o jellemuket. Engem is idegesit, mikor valaki nem lep ki az utcara, mert az ezo tv-s Alexander Mario jos azt mondta, hogy ne tegye. De az is, mikor valaki MINDENT elemezni es megmagyarazni akar. Egyik veglet sem jo.
5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nekem már az szélsőséges, hogy ebben hisz valaki. En nagyon egyszerűen látom a világot. De lehet hogy velem van a baj.
2016. júl. 28. 15:31
6/6 anonim válasza:
Nincsen. De amig az o hituk sem beteges, addig szerintem nem kell veluk foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!