Rák nőhöz ki illik jobban? Egy Rák férfi vagy egy Skorpió férfi?
11-es vagyok. A "pokol" azt jelentette, hogy lelki megsemmisülés. Elég sokszor juttattuk ennek határára a másikat, legalábbis, ő engem sokszor. De tény, hogy én is tudtam durva lenni.
Ami pedig a Rák-Skorpió kapcsolatot illeti...drágám, ha tetszik a pasi, én azt mondom, vágj bele, mindegy, mi a horoszkópja! Csak azért kihagyni valakit, mert azt hiszed, nem áthidalhatóak a különbségeitek...hát teszteljétek, és majd megtudod! ;) Sok sikert!
#19 es vagyok. Alapvetően 3 dologtól függ a személyiségünk. Első a génállományunk amit örököltünk, ezt formálja a környezetünk és az átélt élmények. Utolsónak mondanám a horoszkóp jellemzőit aminek a jelei később fejlődnek ki.
Teoretikusan akármilyen csillagjegyűvel jól ki lehet jönni és akár tartós kapcsolatot is kialakítani. De minnél eltérőbb két ember annál több nézeteltérés fordul elő..
A rák, skorpió és halak vízes jegyük miatt álltalában hasolóan állnak bele a dolgokba és hasonlóan közelítik meg az elképzeléseket. Sose tudom milyen csillagjegyű elsőre az illető és az sem zavar ha olyan ami "elvileg" szemben áll az enyémmel.
Abszolutt nem akadály, hogy összejöjjön egy rák - skorpió. Hogy ha olyan típus vagy aki megszerzi magának azt akit a fejébe vett akkor mind 1 milyen ki milyen jegyű úgy is csak az számít a végén, kiben találod meg azt amit keresel.
Mellékesen nekem oroszlánnal és egy ikrekkel volt nagyon szép kapcsolatom. Szóval ennyit a horoszkpóról. Nem kell véresen komolyan venni, csak keresd azt a másikban ami neked fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!