Rák nőhöz ki illik jobban? Egy Rák férfi vagy egy Skorpió férfi?
Figyelt kérdés
2019. dec. 4. 09:52
11/23 anonim válasza:
Volt barátom Skorpió, én Szűz vagyok...háát sok problémánk volt, lévén én, napjegyemnek egyáltalán nem megfelelően, eléggé szenvedélyes típus vagyok (Nyilas asci, hogy legyünk még asztrologikusabbak), egy igazi se veled- se nélküled alakult ki... Valahányszor elküldtem, visszajött, és fordítva...egészen egy bizonyos pontig, amikor már nem volt erőm a továbbiakhoz, és befejeztük végleg. Azóta néha beszéltünk, új nője van, Rák...állítólag nyugisabb, mint én, és drámamentes :D na mondom azt megnézem. Bár a kiscsaj felnéz rá (fiatalabb nálam), meg kissé önállótlan is, mint kiderült, de ez szerintem nem csillagjegy, inkább személyiség kérdése. De tény, Skorpióhoz csak az való, aki bírja a drámáit, és aki vele együtt szeretne nemcsak a mennyekbe, hanem a pokolba is eljutni. A szó gyakorlatilag összes értelmében.
12/23 A kérdező kommentje:
Mit jelent pontosan, hogy pokolba? Miért a pokol milyen egy skorpioval?
Nem értem egyébként, hogy miért írjak mindenhol azt, hogy a Rák mennyire osszeillik a Skorpioval, miközben a Rák érzékeny lelke nem bírja ki a Skorpió kegyetlen és odaszúró viselkedését, amikor olyanja van.
2019. dec. 4. 22:25
13/23 anonim válasza:
Nem a csillagjegytol lesz valaki kegyetlen. Hiszek spiritualis dolgokban nagyon is, de horoszkopbol megmondani ki milyen ember, hulyeseg.
14/23 anonim válasza:
Na de probaljuk ki.
Mondjatok meg mi lehet a horoszkopom:
Nem tudok megbocsajtani, szeretek olvasni, hirtelen es orokke haragszom, huseges vagyok es nagyon tudok szeretni, felnott letemre lekotnek a mesek is ugyanugy mint egy horror film peldaul, szeretek kirandulni, bujos vagyok.
Ha eltalaljatok a horoszkopom elhiszem , hogy van ertelme ez alapjan pasit valasztani.
15/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolso az a baj, hogy ez nem elég infó amit leírtal.. Abból hogy szeretsz olvasni és mesét nézni még nem derül ki semmi. Ahogy abból sem, hogy mélyen tudsz szeretni. Ez elég sok jegyre igaz.
2019. dec. 5. 00:28
17/23 anonim válasza:
A Bika jegy igenis nyugis,anyósom ,férjem i az,de ismerek még más bikákat is.Mindre jellemző hogy nyugis,és mindenkivel jól kijönnek,sokat tudnak tolerálni.A férjed ha nem ilyen,akkor az aszcendense miatt lehet,de általánosságban a bika egy nyugis jegy.
18/23 anonim válasza:
Pont ezért egy nagy áltudomány az asztrologia. Mindenki mást állít - jelen esetben a bikárol. Hiába az aszcendensek, össze van kutyulva az egész. Nincs pillére az egésznek. Ne legyek buták, ne ez alapján válasszátok meg az életetek...
19/23 anonim válasza:
Skorpió fiú vagyok. Kedvelem a rák nőket, nagyon kifinomultak és érzékiek. Jófejek és kedvelem a társaságukat. De nem tudnék együtt élni ezekkel a tulajdonságokkal mert könnyen sértődnek és nehezen viselnék a hangulat ingadozásokat. Inkább a halakkal jonnek ki a skorpiók, talán azért is mert befogadóbbak a legtöbben esetben a halaknak szükségük van az izgalomra, ergó skorpiólétemre odafigyelőbb vagyok olyannal aki egy kicsit törékenyebb, a halak ezt jól tudják éreztetni. Idáig ezt tapasztaltam.
20/23 A kérdező kommentje:
Utolsó! De és ha mégis belebotlasz egy Rák nőbe, akik tetszene, akkor emiatt már nem is ismerkedsz vele? Mármint ennyi erővel akkor annyi mindenkire mondhatna nemet az ember, aki nem passzol a horoszkópja szerint hozzá. Tényleg annyira vészes a skorpio - rák kapcsolat, hogy nem működhet? Nem lehet ezeket a problémákat közöttük athidalni?
2019. dec. 5. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!