Miért különlegesek ennek a csillagjegynek a szülöttei?
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszk..
Ezek a válaszok alapján.
Na, itt a remek példa, ki kezdett el rögtön hisztériázni és ki sértődött meg és ki próbálja bizonygatni az ellenkezőjét? A Skorpió. :D
Ha annyira magabiztos lennél, akkor nem kéne privátban írogatnod, hogy győzködj, de mivel ti mások véleménye alapján éltek, ezért nem bírtad ki. :)
Egyébként de, elég sok Skorpiót ismerek, a legjobb barátnőm is az, úgyhogy pontosan tudom, milyenek. De Te most igazoltad is. :)
Nagyon sok skorpiót ismertem meg életem során, és sajna mindegyik a legalja embertípus volt. Tényleg furcsa, hogy mindegyikükben így összejöttek a negatív tulajdonságok: tehetségtelenség, kétszínűség, alattomosság, igénytelenség, buta rosszindulat.
Egyáltalán nem állítom, hogy minden skorpió jegyű ember ilyen nyomoronc! De az is biztos, hogy a skorpió zodiákus nem különlegesebb a többi 11-nél, ahogy egyetlen jegy sem kiemelkedőbb, mint a többi. Mindegyiknek vannak jó és rossz dolgaik, de alapvetően mind unalmas, hús-vér ember, akik próbálnak életben maradni, ennyi.
Skorpió:
- megtalálja a gyenge pontodat egy pillanat alatt
- azt hiszi magáról, hogy hihetetlen igazságérzete van és ezért harcolni is hajlandó (sok esetben rángatja a Mars és a Plútó)
- ügyes lehet az Erószban (ezt a másik nem tagjai is megérzik rajta)
- ha elb..ssza az életét, annyi neki (hajlamosak rá, mert vonzódnak - különösen a Skorpió nők - a mások által megkeresett pénzhez)
- transzformálható jegy (neki kell beavatási értelemben meghalnia, de ehelyett inkább másokat próbál kinyírni)
- a nők veszedelmes játékszerek lehetnek, de ügyesek lehetnek az ágyban (ha működik a természetes-finom-állati-ösztönös érzékük)
- fiatalon mutatósak, a fiúk pincsikutyaként lihegük körül őket
- beavatás, transzformáció: mindig mást akarnak megölni maguk helyett
- a legnehezebb sors talán a Skorpióé, bár fiatalon azt hiheti, hogy született nyerő, akinek az élet mindent tálcán kínál
- a Zodiákus /talán egyetlen) transzformálható jegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!