Miért különlegesek ennek a csillagjegynek a szülöttei?
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszk..
Ezek a válaszok alapján.
"#2. Miért? Mit csinál?"
Végtelenül önző ember aki a világon soha sem szeretett senkit. Csak megjátssza, eljátsza az érzelmeit mindig az érdekeinek megfelelően. Nem lehet vele megbeszélni semmit mert képtelen kommunikálni. Képtelen vitázni csak támadni tud. De nem nyíltan, hanem a hátadba. Mindig akkor és ott ahol a legjobban fáj. És utána úgy tesz, mintha semmi sem történt volna.
Sokszor leleplezte saját magát, hogy direkt konfliktust generált emberek közt a családban és azon kívül is. Mindig úgy próbál ügyeskedni, hogy a végén ő tetszeleghessen az áldozat szerepében és igyekszik mások jóindulatára hatni. Kívülről, az őt felületesen ismerők szemében egy kedves, jószívű bácsika. Aztán amikor már rájössz, hogy milyen valójában már ott a fullánk a hátadban.
Ennek ellenére nem gyűlölöm, hisz az apám. De mindig fenntartásokkal kell beszélni vele, és oda kell figyelni rá. Ez sokszor fárasztó.
Bemásolom ide az ottani válaszomat. :D
Mindenkin átlát? Hhahahahhaa. A Skorpiókat a legkönnyebb befolyásolni, pont a hatalmas egójuk miatt. Pár szép szóval bárki benyalhatja magát náluk, aztán úgy veri át őket, ahogy akarja. Akkor meg jobban megzuhannak, mint akárki más, és az egész világ hibás, csak ők nem.
Bosszúálló? Még ahhoz is lusták, hogy bosszút álljanak. Bár szerelmi ügyekben jellemző rájuk, hogy megpróbálják a másikat féltékennyé tenni, meg előadni a "na most megmutatom" műsort, de igazából csak magukat hergelik és sose jön be a tervük.
A Skorpiók szerencsések, de mindig csak a körülmények miatt kedvező a helyzetük, és sokszor az is csak a látszat.
Valójában pont, hogy az egyik legsérülékenyebb jegy. Totálisan taccsra tudja tenni őket gyakorlatilag bárki, akár a párjuk, akár egy barát, vagy rokon, vagy haver... és olyankor jön ez a színjáték a külvilág felé, hogy ők mennyire erősek, meg bosszút állnak, meg mennyire nem is érdekli őket, és stb.
Én például azért, mert teljesen más vonalon próbálok tenni olyan dolgokat, mint a nagy átlag.
A munkámban is, a hobbimban is, kitartóan kűzdök az elképzelèseim nyomán a megvalósításig.
És sokszor be is jön :)
7 -eske Akkor én meg bemásolom annak a válaszát aki alattad írt neked és ha akkor nem esett le olvasd el újra....meg újra,parancsolj:
"Nem tudom milyen világban élsz, nem tudom eddig hol töltötted életed, de a Skorpiókat a legnehezebb manipulálni, és tényleg átlátnak mindenkin. Azt viszont, hogy sosem veszít, azt nehéz mind cáfolni mind megerősíteni, ez szerintem attól függ, hogy ki mit fog fel vereségnek/nyereségnek..."
..és újra,hátha megragad...
Én skorpió vagyok,egyik szülőm is az sőt a gyerekkori barátok után szinte mindig körülvettek és állíthatom,hogy a gyengeségek bőven kompenzálva vannak...az érzelmek mélységének megélése ami minket "különlegesebbé" tesz talán,de ami lényegesebb,hogy az élet és halál kettőssége tükröződik bennünk a végletek megélése a lételem...a gödör legaljáról lehet a legmagasabbra ugrani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!