Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miből vannak a Marssos karkötő...

VrsPeti kérdése:

Miből vannak a Marssos karkötők? Mittől különlegesek, és miért ilyen drágák?

Figyelt kérdés

2019. márc. 23. 10:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Rakerestem. Az első mondat a weboldalon "premium designer bracelets for men" válasz a kérdésedre. Én főleg onix karkotoket láttam, ez egy kemény, sötét ásvány, különösebben önmagában nem drága, de nem is tartozik a legolcsobbak közé. Tettek köré egy (szubjektív) szép és menő dizájnt, kész. A sima fém karkotoikhez aranyozott nemesacélt használnak, gondolom akkor a többi alkatrész is acél-legalább nem zamak.

Szerintem amúgy nem drága. A karkötőn túl megfizeted a nevét, a fervezést, a kényelmes vásárlást, a szép csomagolást, stbstb., Akinek ez nem felel meg, az el tud menni egy asvanyborzere és megvenni a gyöngyöket, aztán felfuzi magának otthon.

2019. márc. 23. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!