Csak erős idegzetűeknek! Durva álom, mit jelent?
Én szkeptikus vagyok ebben, viszont pár éve decemberben hasonló álmom volt 5 fogam kiesett stb.. akkor elolvastam mit jelent: halál, veszteség, májusra 5 közeli rokonunk meghalt, havonta egy.. többség fiatal volt és egészséges
Úgyhogy lehet van ebben valami, de az is lehet hogy csak egy sima álom. Szerintem próbáld elfelejteni.
22L
U.i: én egy múlt századi nagyon öreg Krúdy álmoskönyvből néztem a jelentés és valami ilyesmi volt: halál, veszteség, ha fájdalmat éreztél mellé akkor közeli ismerős akinek a vesztesége fájdalmas számodra, de ez a veszteség nem feltétlenül halált jelent, lehet csak megszakad köztetek a kapcsolat, vagy szakítás stb
Gondolkozz el a fogaid állapotán, azon hogy kell-e mostanság fogorvoshoz menned? Mert ha ez nappal néha felmerül benned, akkor álmodban is simán elöjöhet.Én is álmodom néha a fogaimrol hogy baj van velük, de nekem van pár rossz, amiket féltek és a fogdokitol me irtózom, és ez a dilemma megjelenik igy álmomban is néha, de semmi rossz nem szokott történni.Azért a legtöbb embernek megvan a sajátos szimbolum rendszere.
Bennem felmerült, hogy talán van, vagy közeleg most az életedben egy kellemetlen helyzet, amitől szabadulni akarsz.Nem halálesetet jelent ez szerintem, hanem valamit, amit te akarsz eltüntetni, kikerülni, de ugy tűnik, nem igazán találod a megoldást, valami, amin "nem tudod átrágni magad".
# 2. Igen, te azért értesz hozzá.
Nem tudok szabadulni attól, ami elrohasztja az életemet. Én tudom, hogy mi az. És azért nem fáj, mert nem szeretem őket, csak óriási lelki terhet jelentenek. Bár mindenáron szeretnék szabadulni, nem tudok.
Én ilyen "fogas" álmokat akkor szoktam látni, ha alvás közben nagyon össze van szorítva a fogsorom. Olyankor gyakran álmodom, hogy kitörnek egyesével, kipotyognak, vagy vasdarabra haraptam meg ilyesmik.
Álomfejtésként a fogak elvesztése valóban egy talonban fekvő problémára utal, egy megoldatlan gond, ami belül emészt téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!