Álmomban felkiáltottam hogy "sátán", elváltozott hangon, ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
De az egészből nem sokra emlékszem, arra sem nagyon hogy mit álmodtam konkrétan.2019. máj. 1. 18:48
1/3 anonim válasza:
1. Túl sokat olvasgatod ezt a kategóriát
2. Túl sok Dragon Ball-t néztél
3. A soros-tervről álmodtál
2/3 anonim válasza:
Ne is törődj vele, nálunk is folyton megesik az ilyesmi. A feleségem ilyenkor mindig egy kis ezüstkeresztet nyom a homlokomra, de szerintem az is felesleges. Akkor kell elgondolkozni komolyabb beavatkozáson ha már körbe is forog a fejed.
3/3 anonim válasza:
Szenteltvizbe kell martogatni a falloszt, majd felszentelve mehet fel az anuszrozsaba. Kozben a rozsafuzert kell mormolni, es a milanoi madonnahoz konyorogni, es rozsa illatositoval fustolni a hazban. A szenteltviz alul bemegy, felul kijon, ezert hanyotalat is keszitsetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!