Álmomban belém bújt sátán és kiűzték belőlem mit jelent ez? Nagyon megvagyok rémülve többi lent.
Figyelt kérdés
Most pár perce keltem fel az álmomból.Úgy kezdődött,hogy kinéztem az ablakon és a fánkra felvolt akasztva egy nő és nyár volt de csak én láttam.Aztán jött egy elegáns kedves hölgy beszélgettünk,hogy vannak kutyái és menyire szereti őket.Másik pillanatban a nő már haldoklott a fiú testvérem mondott érte egy imát és felolvasott a bibliából és fogtam a nő kezét aki teljesen megvolt rémülve és mondtam,hogy hagyja el ezt a testet Isten vár téged szeret nem kell félned a nő meghalt de a bal kezem feldagadt elfeketedett és belém bújt az ördög\sátán.Bele ültetek egy kád jéghideg vízbe a fejemre locsoltak szentelt vizet és imádkoztak és énis imádkoztam ordítva hogy uram segíts kérlek.2017. febr. 24. 08:37
1/4 A kérdező kommentje:
Szeretném hozá fűzni,hogy nem nézek ilyenhez hasonló filmeket
2017. febr. 24. 08:39
2/4 anonim válasza:
nem nézek ilyenhez hasonló filmeket
Ok nem is szabad nézni ilyen és hasonló filmeket
be is kellene tiltani
sőt be kell tiltatni , megvannak a lépések
figyelj mindenkibe bújik? bele bújhat?
ha engedi
de Istent Jézust kell segitségért hivni még álomban is
Isten Jézus , és az Angyalok segitenek ebben
Imádkozni kell minden nap
minden orában
mindig amikor teheti az ember
Ámen
3/4 anonim válasza:
Biztos hogy nem bujt beled semmifele satan...
4/4 anonim válasza:
Aaaazztaaaa haaveeer !!!
Milyen cuccot toltál !?
Ha semmilyet a következőket gondolom
1, komoly ideologiai skizofréniában szenvedsz. Fordulj orvoshoz légyszives a te érdekedben.
2, még nem keltél föl! ez is álom
3, ha fölkeltél igyál egy bögre kávét mert a 2. pont van érvényben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!