Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mi lehet a magyará...

Criss Ciuc kérdése:

Szerintetek mi lehet a magyarázat erre?

Figyelt kérdés

A lentebb olvasható álom egyáltalán nem ritka nálam. Gyerekkorom óta rendszerességgel álmodok hasonlókat. Amikor ezt az álmot álmodtam, egyedül tartózkodtam a házban. A következő álom éjszaka játszódott a saját házamban.

Ezt az álmot 2016. december 15.-én álmodtam. A következő sorokban az álom leírása következik:

Álmomban megszállt valami, aminek hatására teljesen magamon kívül voltam. Ő irányított engem, semmit se tudtam

csinálni. Kimentem a fürdőszobába és össze hánytam a wc-t. Teljesen széthánytam mindent. Ezután felálltam, és kimentem a fürdőből, de nem bírtam egyenesen járni. Nem is láttam rendesen, csak foltokat láttam össze-vissza. Elképesztően féltem. Egyedül voltam a házban. Próbáltam észhez térni, de nem ment. Különböző hangokat hallottam a házban. Amikor helyre jött a látásom, egyszer csak megpillantottam egy sötét démoni alakot a házban. Abban a pillanatban, ahogy megpillantottam őt, elképesztően megijedtem, majd ezt követően teljesen lebénultam, mintha a világ összes fájdalma és félelme bennem összpontosult volna. Egész életemben soha nem éreztem ilyen fájdalmat mint amit akkor átéltem. Ezek után próbáltam észhez térni, de nem ment, nem engedte. Fent járkáltam az emeleten össze-vissza mint valami bolond holdkóros. Nagyon lassan telt az idő, belülről ezt egy nagyon hosszú álomként éltem át. Az emeleten van négy háló szoba, azonban normál esetben mindenhol nyitva vannak az ajtók, de most be volt csukva két szoba ajtaja is, és láttam az ajtó alatt kiszűrődő fényeket. Valaki felkapcsolta a lámpát a szobákba, de ki kapcsolta fel a villanyt ott éjszaka, ha csak én vagyok egyedül a házban? Elképesztően féltem. Nem jöttem rá, hogy ez egy álom. Fel se fogtam, hogy mi történik velem. Aztán volt egy pont, ami után már megpróbáltam felébredni, de nem tudtam. Nem engedte, visszatartott az álomban, eközben én meg fizikailag próbáltam visszajönni, hangokat adtam ki, kiabáltam,

és mozogtam a karjaimmal, hogy felkeltsem a testem, az agyam. És csak ezek után, nagy nehezen sikerült felébrednem.

Éjjel 2 óra volt ekkor. Belülről ezt egy nagyon hosszú álomként éltem át.

Mit gondoltok mi lehet ez az álom? Miért álmodok ilyeneket állandóan? Lehetséges lehet esetleg valamilyen paranormális lény rám gyakorolt hatása?

2017. jan. 11. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne gondolj paranormális befolyásra,inkább kimerültségre.

Az álmod,az elméd műve.

2017. jan. 12. 07:20
 2/5 anonim válasza:

Hányás: azért hánytat a démon, mert át akar alakítani belülről. Ennek a szimbóluma az, hogy kimész a fürdőszobába (ahol megtisztulni szokás) és a saját belsődtől "tisztulsz meg" (hánysz).

Sötét alak: Azért jelent meg, hogy megijesszen. Valamiért szüksége van Rád, de nem azért, mert a Te javadat akarja. Azért bénultál meg utána, mert már részben most is a hatalmában tart. Valamiért nem tudsz tőle szabadulni, ahogy mondtad, hogy visszatérő álmaid vannak.

Amikor kivitt a fürdőszobába, már akkor is ő irányított.

Ezért nem engedett felébredni sem.

2017. jan. 12. 12:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Szerintem nagyon jól látod a dolgokat! Így ahogy leírtad ezt, abszolút elképzelhetőnek tartom!

Különböző formában mindig megjelent nekem álmomban egy démon. Azonban, nem mindig vált ki belőlem ilyen erős félelmet.

Példa 1: Volt, hogy azt álmodtam, hogy egyedül vagyok egy templomban. Kintről a festett ablakokon keresztül fények szűrődtek be a templomba. A templom falán különböző ördög és démon ábrázolások voltak, amik rettenetesen rémisztőek voltak.

Példa 2: Nem rég azt álmodtam, hogy kaptam egy levelet. A levélben behívó levelet kaptam a katonaságba, azonban a levél díszítése különböző démoni motívumokkal volt tarkítva.

Példa 3: Utolsó álmomban édesapámmal veszekedtem, és egyszer csak átváltozott apum arca, vér vörös színűvé, majd szeme vörösen izzani kezdett. Leginkább egy ördögi arcra hasonlított.

Példa 4: Azt álmodtam, hogy nagymamámnál voltam, és miközben mamámmal beszélgettem a háttérben az ajtó félfa mellett megjelent ugyan azaz erős démon, akiről írtam a fő kérdésemben. Ahogy megpillantottam őt, ugyan az az elképesztő mindent elsöprő félelem lett úrrá rajtam, mint az általam mesélt első történetben. Éreztem, hogy ennek a lénynek elképesztő hatalma van az ember fölött. Az ember ereje szinte semminek mondható, az ő erejéhez képest.

Mit javasolsz? Mit tudok tenni?

2017. jan. 12. 17:24
 4/5 anonim válasza:

Attól függ milyen vallású vagy. A saját vallásodnak megfelelő papot/lelkészt keresd fel és meséld el neki miket tapasztaltál.

Nem ártana az sem, ha elkezdenél rendszeresen imádkozni. Ha rátudnál jönni mit akar tőled, akkor az már félig nyert ügy.

2017. jan. 12. 20:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Keresztény katolikus vallású vagyok, és imádkozom. Mióta hordom a keresztet a nyakamba, azóta nincs annyi baj. Csak sajnos éjjelre muszáj levennem, mert nagyon zavar alvásnál, ezért az ágy szélére rakom ki mindig.
2017. jan. 12. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!