Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés

félek...amióta szombat éjjel arra ébredtem,hogy az álmom lehet hogy valóság,rettegésben élek.

Álmomban egy prostituált voltam,és olyanokkal szexeltem,akiket nem láttam soha életemben. Volt például egy 10 éves kisfiú,aki egy autót adott azért,hogy lefeküdjek vele,de volt egy idős hölgy,akivel ingyen szexeltem ,mert bejött...éjfélkor viszont egy telefon kezdett villogni,azt jelezte,a sátán írt és most rögtön a magáévá akar tenni...nem kell mondanom,befostam,felriadtam álmomból,pont éjfél volt az órán,és villogott a telefonom: egy biszex osztálytársam (lány) írt,hogy muszáj lesz kipróbálnunk a leszbikus szexet. Én még azt hittem,hogy ez is az álmom,mivel jó prostihoz híven kívántam a lányt:))

amikor azonban reggel felkeltem,tényleg ott volt az üzenet,valamint a válaszom,hogy ma délután nem lesznek itt a szüleim,jöjjön és csináljon rongyosra:O át is jött délután,megtörtént a dolog és tényleg élveztem. Hazajöttek anyámék és gyorsan kiment az ablakon. Viszont az éjjel megint szörnyű volt,megint jött a perverz üzi a sátántól. Nem ébredtem fel éjjel. Reggel viszont arra keltem,hogy egyedül vagyok,apáék hagytak egy lapot az asztalomon,hogy elmentek nővéremmel kórházba,este jönnek. Kimentem sétálni,hogy kicsit kitisztuljanak a gondolataim. Az egyik sarkon egy pillanatra felvillant a prosti énem az álmomból,de mire újra odanéztem,egy fiút láttam ott,aki áthívott magához,ott voltak a haverjai és még két csaj és szép nagyon szeretkeztünk:3

és igazából ez az ami aggaszt. az álmom előtt egy visszahúzódó valaki voltam,aki mindenféle nemiséget csak házasság után tudott elképzelni,barátom nem volt,nemhogy lánnyal...megszállt volna a sátán?:OOO

2016. máj. 23. 16:24
 1/4 A kérdező kommentje:
lefelejtettem,hogy 17/leány
2016. máj. 23. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az agyadat szallta meg a satan,meg ha csak viccbol is irtad ki,akkor is zartosztalyon a helyed!
2016. máj. 23. 17:11
 3/4 Inessential ***** válasza:
Egészségedre.
2016. máj. 23. 20:36
 4/4 anonim válasza:
Szerintem csak szex hiányod lehet.18/f Ha gondolod írj.
2016. máj. 25. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!