Mit jelent? álmoban nem tudok megszólani vagy bar milyen hangot ki adni A multkori almom úgy volt hogy :
Figyelt kérdés
a földön fekszem valamit olvasok de nem akartam tovább olvasni és mintha valaki kényszeritetene ra hogy olvasam végig, fel akarok kelni a földről de visza taszítnak aztan hirtelen mashol vagyok és probalok szólni valakinek hogy segitsen és hogy rám figyeljen és a földbe ütöttem a fejem és aztán fel keltem
mit jelent ?
2016. máj. 13. 20:49
1/1 link23 válasza:
Nem tudom de az álmokat lehet irányítani csak tud meg hogy álmodsz és már elis mehetsz vagy lehetsz akkora hogy akik bántanak eltaposod és egy időután csak tudsz beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!