Az lenne, hogy a menstruációm 30 napos szokott lenni, de most 39. napra jött meg és igen kevés volt. Azóta alul a hasam feszül, viszket és néha aprókat szurkál, most várom a havit, de a múltkori havi óta úgy érzem, hogy "mindjárt megjön". Lehet baba?
Figyelt kérdés
Hányingerem nincs, viszont 2 hete szinte csak a tojást vagyok hajlandó megenni, mert a többi ételtől összeszűkül a torkom és nem tudom lenyelni.A HAvim csak 3 napig tartott a szokott 5-6 helyett ( barnás volt)Illetve a testhőm átlag 36,2 de 4 napja 37. vagy másgondom lehet?2015. okt. 10. 09:22
1/13 anonim válasza:
Én vennék egy tesztet, és megcsinálnám. Elvileg kimutatja ennyi idő után, ha terhes vagy. Az biztosabb, mint a találgatások.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors reagálást. Vennék csak nem nagyon akarok véletlen csalódni :/ :) Félek picit :)
2015. okt. 10. 12:09
3/13 ReniAdam válasza:
Vagy doki vagy teszt. Mindenkeppen mert ha baba van veszélyeztetheted azzal hogy nem jarsz vizsgalatra. Sajnos gormongond is lehet. Szinten nem jo ha nem veszik eszre idoben.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem lenne még korai a tesztcsinálás?. Mert még nincs ebben tapasztalatom..
2015. okt. 10. 16:07
6/13 anonim válasza:
Nem lenne korai. Elvileg az esedékes menstruáció első napján kimutatja nagy eséllyel.
7/13 ReniAdam válasza:
Állítólag legkorábban esedékesség első napjánmmutatja ki de legkésőbb 2-3 napra rá. Én 4napja pozitívat tesztelek mindig az ejszaka ffolyamán érkezik. Reggelre virít a tamponon. Ma reggelrenem vártam . Nem is jött :) szorítokNekedNyugodtan tesztelhetsz :)
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) holnap megyek venni :)
2015. okt. 12. 08:27
9/13 ReniAdam válasza:
Én ma voltam dokinál. Babát várok. Sok szerencsét Neked is! Írj mi volt.
10/13 ReniAdam válasza:
Egyébként amit a kérdésedben lirtal ugyan az mint ami nekem volt a fiamnál. Elotte nekem is megjött. 3 napig tartott. Következő hónapban nem jött meg és kiderult hogy az előzőhavim elott estem teherbe eés azert jött meg egy picit mert a nyálkahartyam csak reszben tudott levalni mert kozben teherbeestem szerintem Beled is ez történt most. Olyan 4-6 hetes lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!