Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az lenne, hogy a menstruációm...

Az lenne, hogy a menstruációm 30 napos szokott lenni, de most 39. napra jött meg és igen kevés volt. Azóta alul a hasam feszül, viszket és néha aprókat szurkál, most várom a havit, de a múltkori havi óta úgy érzem, hogy "mindjárt megjön". Lehet baba?

Figyelt kérdés
Hányingerem nincs, viszont 2 hete szinte csak a tojást vagyok hajlandó megenni, mert a többi ételtől összeszűkül a torkom és nem tudom lenyelni.A HAvim csak 3 napig tartott a szokott 5-6 helyett ( barnás volt)Illetve a testhőm átlag 36,2 de 4 napja 37. vagy másgondom lehet?

2015. okt. 10. 09:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én vennék egy tesztet, és megcsinálnám. Elvileg kimutatja ennyi idő után, ha terhes vagy. Az biztosabb, mint a találgatások.
2015. okt. 10. 10:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors reagálást. Vennék csak nem nagyon akarok véletlen csalódni :/ :) Félek picit :)
2015. okt. 10. 12:09
 3/13 ReniAdam ***** válasza:
100%
Vagy doki vagy teszt. Mindenkeppen mert ha baba van veszélyeztetheted azzal hogy nem jarsz vizsgalatra. Sajnos gormongond is lehet. Szinten nem jo ha nem veszik eszre idoben.
2015. okt. 10. 13:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szorítok, írd meg mi lett. :)
2015. okt. 10. 13:43
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem lenne még korai a tesztcsinálás?. Mert még nincs ebben tapasztalatom..
2015. okt. 10. 16:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem lenne korai. Elvileg az esedékes menstruáció első napján kimutatja nagy eséllyel.
2015. okt. 11. 08:13
 7/13 ReniAdam ***** válasza:
100%
Állítólag legkorábban esedékesség első napjánmmutatja ki de legkésőbb 2-3 napra rá. Én 4napja pozitívat tesztelek mindig az ejszaka ffolyamán érkezik. Reggelre virít a tamponon. Ma reggelrenem vártam . Nem is jött :) szorítokNekedNyugodtan tesztelhetsz :)
2015. okt. 11. 08:48
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) holnap megyek venni :)
2015. okt. 12. 08:27
 9/13 ReniAdam ***** válasza:
100%
Én ma voltam dokinál. Babát várok. Sok szerencsét Neked is! Írj mi volt.
2015. okt. 12. 16:03
 10/13 ReniAdam ***** válasza:
50%
Egyébként amit a kérdésedben lirtal ugyan az mint ami nekem volt a fiamnál. Elotte nekem is megjött. 3 napig tartott. Következő hónapban nem jött meg és kiderult hogy az előzőhavim elott estem teherbe eés azert jött meg egy picit mert a nyálkahartyam csak reszben tudott levalni mert kozben teherbeestem szerintem Beled is ez történt most. Olyan 4-6 hetes lehetsz.
2015. okt. 12. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!