Az lenne, hogy a menstruációm 30 napos szokott lenni, de most 39. napra jött meg és igen kevés volt. Azóta alul a hasam feszül, viszket és néha aprókat szurkál, most várom a havit, de a múltkori havi óta úgy érzem, hogy "mindjárt megjön". Lehet baba?
Figyelt kérdés
Hányingerem nincs, viszont 2 hete szinte csak a tojást vagyok hajlandó megenni, mert a többi ételtől összeszűkül a torkom és nem tudom lenyelni.A HAvim csak 3 napig tartott a szokott 5-6 helyett ( barnás volt)Illetve a testhőm átlag 36,2 de 4 napja 37. vagy másgondom lehet?2015. okt. 10. 09:22
11/13 A kérdező kommentje:
Pozitív lett!!!!! :D orvoshoz már fordulhatok a pozi teszttel? :D vagy még elküld? ( mert több helyen ezt olvastam :/ )
2015. okt. 13. 08:34
12/13 ReniAdam válasza:
Jaj de jó! :D persze hogy mehetsz. Mar elozo havidnal is babas voltal. Mondd el a dokinak hogy legutobb keson jott meg 3 napig tartott es csak narna volt. Tudni fogja már akkor babás voltál! :D szerintem már látni fogod a petezsákot az ultrahangon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!