Mit jelent az álmom?
Figyelt kérdés
Részletek vannak csak meg belőle, és nem lesz hosszú, de remélem valaki normális választ tud majd rá adni.
Valamilyen gép lehetett előttem egy nagy kivetítővel amin képek voltak. Először egyet sem ismertem fel, de aztán sebes kezekről készült képeket láttam ott. Az elején nagy,véres hegek voltak rajtuk,aztán már csak az ahogy gyógyult állapotban fokozatosan fotózva voltak, de az utolsó is még heges volt és nem gyógyult be. Valahogy tudat alatt tudtam azt, hogy ez egy barátom keze.
Aztán láttam még egy képet, amin én és ugyanez a barátom(akinek a keze volt a képeken) volt rajta. Egy régi kép lehetett, de nem létezett amúgy rólunk hasonló kép.
2016. máj. 18. 20:06
1/2 Pityu nevű válasza:
Nem tudom, én nem nagyon hiszek az ilyenekben, hogy valami rosszat jelent. Pusztán csak az agyad szüleményei szerintem.
2/2 anonim válasza:
Én csak tippelek, nem biztos hogy az a jelentése, amit leírok, de egyből ez jutott eszembe: a barátoddal való kapcsolatod megromlik majd, és fokozatosan kibékültök, de sosem fognak elmúlni a sérelmek, és nem lesz ugyanaz mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!