Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álmom?

Mit jelenthet ez az álmom?

Figyelt kérdés

Ilyet soha az életben nem álmodtam még, teljesen megriadtam magamtól hogy mit tettem az álmomban. Erôs személyiség vagyok, de hogy sajátkezüleg álmomban a szerelmemet megöljem az azért kicsit most nyomot hagyott bennem.

(nem emlékszem soha az álmaimra, mai napon 2x is szerepelt benne a szerelmem, és az egyikben megöltem ôt, másikban pedig majdnem meghalt valaki által. Közeledett a halála.)

Az elsô álomban lôfegyverrel végzek vele (sörétes puska) mindennél szebb volt a barátnôm az álomban és gondolkodás nélkül amikor elémfutott teljesen megijedt, majd pedig lelôttem. Nem érdekelt engem ez az eset, rohantam tovább.

Második álomban

nagyon rossz hangulat vett engem körül, saját falunkban voltunk és nagyon rosszul éreztem magam, azt éreztem hogy szakítani fogunk. Pedig nagyon kedves volt velem, és folyamatosan mosolygott (itt volt a legszebb számomra) de mégis olyan hangulat vett körül mintha mindennek vége lenne.

Falunkban játszódott, központ felé sétáltunk és megálltunk. Mosolygott rám, és elengedte a kezem.

2019. ápr. 28. 09:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Jo a kapcsolatotok? Megbízol benne teljesen?

Talán csak azért álmodtad, mert félted.De mégis, lehet az is, hogy az álom figyelmeztet, hogy őt fenyegeti valami baj.

Sőt, nem akarlak ijesztgetni, de én inkább utóbbira tippelek.

2019. ápr. 28. 12:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó a kapcsolatunk, ennél jobb nem lehetne. Megbízok benne teljesen.
2019. ápr. 28. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:

változást jelent.

nem negatívan kell értelmezni.

lehet hogy annyit mélyültek az érzéseid iránta, hogy a régi érzéseid "meghaltak" és új érzések vették át a helyüket.

ne aggódj, nem halált jelent az álomban halál.

2019. ápr. 29. 10:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem lehet,hogy most szakítani kéne mosolygott rád és elengedte a kezed ez nem olyan rossz álom szerintem,mi is most szakítottunk,mert már nem voltunk egymásra jó hatással,pedig vele akarok újra összejönni,néha külön kell menni.
2019. ápr. 29. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!