Nem rég egy elég rossz álmom volt és félek hogy a valóságot tükrözi Esetleg van neki valamilyen jelentése?
Azt álmodtam hogy a lány akit szeretek hirtelen mással jött össze és nem tom miért de volt nálam egy pisztoly és valamiért poémból lövöldözni kezdet meg haragudott rám és utána ő akart meglöni
(Hozza teszem hogy KICSIT finoman szólva bosszúálló típus vagyok... talán ezt szimbolizálta hogy rá lőttem) de ami a fontosabb amikor haragbol bántani akart én meg fogtam a kezét amiben a pisztoly is volt és a szívemhez tettem és azt mondtam neki hogy velem leszel (vagy válasz engem?) de ha nem akkor hid meg a ravaszt mert nem akarok igy élni! És utána hirtelen vége lett az álmomnak nem tudtam meg mit fog rá reagálni
Egy kicsit tényleg félek hogy ha mást választ akkor (jo nyilván nem leszek öngyilkos) de elégé megviselt... hogy álmomban simán képes lettem volna rá...
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!