Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A párom azt álmodta hogy...

A párom azt álmodta hogy fejbelőttek engem. Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel nagyon sírt álmában. Felkeltettem, aztán egy ideig nagyon ijedt volt, aztán elmesélte mit álmodott. Azt mondta, három férfit látott (nem ismerte őket). Meg akartak ölni engem. Ő meg akart védeni, ezért egy pici pisztollyal lelőtte az egyiket. Aztán az egyik másik férfi egy nagy puskával fejbelőtt engem és ezután elfutottak. Én meghaltam. Aztán ő nagyon sírt. Valahogy hazament és az anyukájával együtt sírtak. Várta hogy megjelenjen az apja is, de addigra felkeltettem. Azt mondta nagyon realisztikus volt és még most is csak ez jár a fejében. Már lassan 4 éve vagyunk együtt, egy éve jegyesek és a kapcsolatunk azt gondolom nagyon kiegyen sulyozott a szexuális életünkben sem gondolnám, hogy bármilyen probléma lenne. Mit jelenthet mégis ez az álom?

24/L

2019. máj. 1. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
hogy egészen megdöbbentő módon imádod önmagad
2019. máj. 1. 17:00
 2/3 anonim ***** válasza:
A céljaival, törekvéseivel(három férfi) ellehetetleníti, értelmetlenné teszi az életedet(megölni téged). Számára fontos vagy(meg akart védeni). Érzelmileg vonzódik hozzád(pici pisztoly), ezért próbál más lenni(lelőtte az egyiket). A következmény, hogy az erős szexuális vonzalom révén(nagy puska). Megakadályozza az önálló gondolkodásodat(fejbe lőtt). Fél attól, mint megérzés(ketten elfutottak). Hogy elveszít téged(meghaltam). Ez fáj neki(sírt). Menekülésként(hazament) az anyjánál keres vigaszt(együtt sírtak), de az apja előtt titkolja(várt az apjára).
2019. máj. 3. 08:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Mint nő írok,nehogy hozzámenj,az álom szerintem is róla szól az ő érzéseiről és azok nem igazán jók én otthagynám a helyedben még ha nem is rögtön....Meg szerintem be van parázva a házasságtól és az álmában szabadulni akar tőled.
2019. máj. 5. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!