Mássál is elő fordult már hogy meg álmodta a következő hét eseményeit?
Évek, hónapok, hetek életem eseményeit álmodom meg de nem tudom hova tenni mikor felébredek 98% elfeljtem mire felkelek és elfelejtem, amikor bekövetkezik akkor van DE JAVU érzésem és beugrik, hogy ezt már megtörtént, láttam megtörténni.
Láttam a ballagásomon ahogy legjobb barátommal a fák ágait nézzük, korábban sose láttam.
Láttam, azon félkész gerendás ház tetejét, 1,5-2 éve mikor még sose gondoltam, hogy azon dolgozni fogok.
Láttam, 10-12 éve volt egy álmom, hogy nem tudok megálni a kerékpárral és az árokba kötök ki, most is emlékszem rá és megtörtént nem úgyanazzal a kerékpárral de és nem pont ott de megtörtént.
Valahogy bennem ezek a dolgok azt az érzést keltik, hogy bármit teszek, mondok meg van írva a sosom.
Én bárkinek ingyen megmondom a lottó öt nyerőszámát. Tessék: 12,33,45,55,67. Nyerni fognak, 100% - ra garantálom.
Csak azt nem tudom, melyik játékhéten fogják kihúzni őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!