Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mássál is elő fordult már...

Mássál is elő fordult már hogy meg álmodta a következő hét eseményeit?

Figyelt kérdés
2018. szept. 5. 21:44
 1/8 anonim válasza:
100%
Igen! És nagyon para, olyan ijesztő Dejavum lesz mindig, de volt, hogy több hónapra is előre.
2018. szept. 5. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Több évre előre. Igy álmomban láttam a gyermekeimet, a férjemet,exemet stb. bizonyos személyeket a jövőbe stb. Ma már teljesen kiderült, hogy prófétikus álom volt, de akkor még nem tudtam, hogy mi ez az egész..később lett teljesen egyéretelmű számomra.
2018. szept. 5. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon pontosan nem, csak azt, hogy valami rossz fog történni.
2018. szept. 5. 22:00
 4/8 anonim válasza:

Évek, hónapok, hetek életem eseményeit álmodom meg de nem tudom hova tenni mikor felébredek 98% elfeljtem mire felkelek és elfelejtem, amikor bekövetkezik akkor van DE JAVU érzésem és beugrik, hogy ezt már megtörtént, láttam megtörténni.

Láttam a ballagásomon ahogy legjobb barátommal a fák ágait nézzük, korábban sose láttam.

Láttam, azon félkész gerendás ház tetejét, 1,5-2 éve mikor még sose gondoltam, hogy azon dolgozni fogok.

Láttam, 10-12 éve volt egy álmom, hogy nem tudok megálni a kerékpárral és az árokba kötök ki, most is emlékszem rá és megtörtént nem úgyanazzal a kerékpárral de és nem pont ott de megtörtént.

Valahogy bennem ezek a dolgok azt az érzést keltik, hogy bármit teszek, mondok meg van írva a sosom.

2018. szept. 5. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen. De aztán nem úgy lett.
2018. szept. 6. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is meg szoktak történni. Amik velem történnek és már sok halálesetet is. Egy UFO invázió még hátra van.
2018. szept. 7. 16:22
 7/8 anonimalkoholista ***** válasza:
Én mindig megálmodom, hogy a következő héten az 5ös lottó nyerőszámai 1 és 90 közé fognak esni. Eddig mindig bejött.
2018. szept. 9. 11:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Én bárkinek ingyen megmondom a lottó öt nyerőszámát. Tessék: 12,33,45,55,67. Nyerni fognak, 100% - ra garantálom.

Csak azt nem tudom, melyik játékhéten fogják kihúzni őket...

2018. szept. 9. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!