Miért van az, hogy amikor álmodok valakivel, következő nap hírt kapok felőle?
Már többször megtörtént. Inkább a nemrég történteket emelném ki. Nos, a helyzet a következő. Nagyon, nagyon régen, kábé négy évvel ezelőtt, volt egy srác, aki elmondhatatlanul tetszett nekem, de sosem beszéltünk, mégcsak nem is köszöntünk egymásnak. Miután ő is elballagott, és én is, az úgymond "rajongásom" iránta nem szűnt meg teljesen, de már nem is volt annyira erős. A lényeg itt az, hogy ezelőtt egy olyan hónapja vele álmodtam. Találkoztunk, beszélgettünk, viccelődtünk, amit a valóságban soha nem tettünk. Akkor nem is tulajdonítottam ennek az álomnak nagyobb figyelmet, csak picit meglepett, mert nem is gondoltam rá, és nem is álmodtam egészen addig vele már egy jó ideje. Aztán ugyanazon a nap barátnőm felhívott csakis azért, hogy megmondja, találkozott a fiúval, és hogy mennyire meg van változva. Tényleg azt gondoltam, hogy csak egy egyszerű véletlen, annak ellenére, hogy még történtek ehhez hasonlók ugyancsak vele.
A másik az pont tegnapelőtt történt. Egy hónappal ezelőtt megismertem egy fiút az interneten, beszélgettünk is jó sokat, azonban a beszélgetésünk utolsó alkalommal veszekedésbe torkollt. Csúnyán váltunk el, és azóta nem is léptünk többet kapcsolatba egymással. Ez volt egy olyan egy hónapja, persacc. Tegnapelőtt éjjel viszont vele álmodtam, amit szintén furcsáltam, főleg, hogy csak képekről láttam, élőben soha nem találkoztunk. Az álom nagyon valóságos volt. Azt álmodtam, hogy felszedett egy csomó lányt, aztán összeveszett az összessel és ejtette őket. Másnap jött egy üzenetem tőle, amiben kérdezte, hogy mi a helyzet mostanság velem, hogy vagyok, mit csinálok. Természetesen nem válaszoltam, mert a veszekedést követően ribinek nevezett, holott semmi rosszat nem tettem.
Szerintetek ez miért lehet? Semmilyen reális magyarázatot nem találtam rá. Kérlek, kíméljetek meg a trollkodástól, és csak értelmes válaszokat adjatok. Köszönöm!
Kedves Első, élvezed, ha mindenkit hülyének állítasz be? Ha így vélekedsz, egyáltalán miért válaszoltál erre a kérdésre? Nekem fontos, és azért írtam le hosszan, hogy ha netalán akadnak még itt normális emberek, megértsék miről beszélek, és elmondják a véleményüket normálisan, anélkül, hogy fikáznának.
#2-es: El nem hiszed, de egyszer álmodtam számokkal, csak hülye voltam, és nem jegyeztem le őket ébredés után :(
#4-es: Köszönöm a normális és kifejtett választ! Tehát lehetséges volna, hogy mindkettőre gondoltam, csak akkor per pillanat nem jöttem rá, elsiklottam felette? Mondjuk ez lehetne egy magyarázat, bár még így is furcsa.
Én még arra is gondoltam, hogy talán azért álmodtam azzal, aki tetszett nekem, mert a vele való emlékeim jelentenék az agyamban úgymond azt a dolgot - vagy nem is tudom, hogy fejezzem ki magam -, amelybe a tudatalattim kapaszkodik, ha mondjuk egy stresszes perióduson megyek keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!