Mit jelent ez az álom?
Huhú dejó végre kecsegtethetem az álomfejtési professzionális tapasztelatokra épülő tehetségemet 😱😂😂
Na szóval az álmokat nem szó szerint kel venni. Több féle jelentése is lehet, de ez a legvalószinűbb:
7.es vagy, de valahol a múltadban van egy lezáratlan szál, ami időnként fel- fel bukkan, és kellemetlenséget okoz. Keresed, de valami mindig közbejön, és eltévedsz az emlékeidben. Valamilyen közeli hozzátartozód, aki legyen barát vagy rokon, valami olyasmire készül ami akár még rád is rossz hatással lehet. Ahhoz hogy ezt megtaláld, mélyre, messzire kell lenyúlnod és olyanokat kell megbolygatnod, amiket eddig te is lezártnak hittél, hiszen bele kell illesztened egy új infót.
Azt javaslom gondold végig hogy ezeket az álmokat megelőző három napban milyen hoszabb beszélgetés volt ami a különböző eseteknél mikor ezt álmodtad megegyező volt.
Egyébként, most hogy továbbálmodtad a már szinte megszokott álmodat, valószínűleg lezárult az oka, de attól még nem árt ha rájössz.
Nem ismerlek, úgyhogy ennyit tudtam mondani, remélem segítettem. Ha többet szeretnél ennél is, javaslom a pszihológust.
(Pl.: Vári Orsolya Eger Család és gyermekjóléti központ) 😉😉
Nagyon szeretsz tanulni, esetleg túl buzgó vagy(iskola, lépcső) és amit eltervezel el is éred(felértél). Az eredmény magány(nincsenek emberek), üresség(csak falak), érzelemmentesség(fehér csempe). A tudásodat elavultnak érzed(ősrégi alkatrész). Ami megtörtént visszacsinálni nem lehet(nem találod a visszautat).
Más volt az elképzelésed az eredményt illetően, bizonytalan vagy(1. osztályos terem), de maradt a magány(csempés hely). Keresed a megoldást(kóvályogtam), úgy érzed valamit rosszul csináltál(bölcsőde), de nem tudod mi az(nem tudtak segíteni). Eszedbe jutott anyukád(felbukkant) szerinte ilyen az élet(irodába). Talán egyik ismerősötök tud segíteni(titokban), mert tapasztalt(informatikus), ismeri a kiskapukat(bűncselekményre készül). Kérdezzél tőle(kérdőre vonta). A lényeg, hogy itt vagytok egymásnak(elindultunk haza).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!