Alvásparalízis (? )
Nekem még nem volt alvásparalízisem.
Kíváncsi lennék, hogy veletek mi történt alvásparalízis közben. Hogy mit éreztetek, mit láttatok, meddig tartott.
(Érdekel a téma..:))
Köszi előre is a válaszokat(:
Nem tudom, hogy olvassa-e még valaki, de azért leírom:
Nekem már rengetegszer volt alvásparalízisem, de csak most (kb. 5 perce) tudtam meg, mi is ez. Az első néhánynál nagyon féltem, nem tudtam mi történik. Az agyam felébredt, tudtam gondolkodni, de a testem nem, semmimet nem bírtam megmozdítani. A szemem csukva volt (természetesen nem tudtam kinyitni). Én is valami gonoszat, rosszat éreztem magam körül, nagyon félelmetes volt. Az élmény végén pedig, mielőtt teljesen felébredtem volna, a már említett zúgást hallottam. Aztán később már hamar eszembe jutott, hogy volt már ilyen élményem, így nem féltem, teljesen nyugodtan feküdtem és vártam, hogy felébredjen a testem is.
Viszont van egy másik dolog is, amit máshol még nem olvastam: Sokszor, amikor fekszem és próbálok elaludni, érzem hogy már "majdnem elaludtam", amikor furcsa zúgást hallok és felriadok. Ugyan az a zúgás, mint ami az alvásparalízis végén van.
Összegezve: Nem kell félni az alvásparalízistől. Mindig jusson eszedbe, hogy történt már ilyen, és élve megúsztad.
20:01
Nem olvastam el újra a kommenteket, a sajátomat sem, tehát nem tudom, ezt említettem-e már, de a zúgás állítólag a csakrák feltöltődése miatt van.Feltöltődünk energiával a kilépéshez .
Velem úgy történt, hogy aludtam, s az éjszaka közepén (azt hittem) szabályosan felkeltem kinyitottam a szemem, de mégsem keltem fel. 100%-ig a tudatomnál voltam, nem álmodtam, hanem gondolkodtam. S 3-4 entitás vette körbe az ágyam, járkáltak, mozogtak és mindezt a fizikai szememmel láttam. Nem tudtam mozdulni. Lassan elkezdtek halványodni az entitások, s a végén ott maradtam "egyedül".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!