Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha álmomban cserben...

Mit jelent ha álmomban cserben hagytak a szüleim?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam hogy valahol eltévedtem és 2 ember (majdnem) megerőszakolt, hazamentem és a szüleim azt mondták nem jelentsük fel öket mert gyermekes családban élnek es nem tesszük tönkre öket.

Általában nem érdekelnek az álmok, de ez nagyon megérintet

2019. febr. 6. 11:10
 1/4 LeonScottKennedy ***** válasza:

Néztél valami hasonló cselekménnyel rendelkező filmet, vagy a hírekben hallottál valami hasonlót, ami megérintett? Mert ez már lehet egy kiváltó ok.

Egyébként lány vagy?

2019. febr. 6. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Az a két ember a szüleid, akik valamilyen átvitt értelemben megerőszakolnak
2019. febr. 7. 10:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem. Semmi ilyesmit nem láttam, halottam

Igen,lány vagyok.

Az igaz hogy a szüleimmel nem a legjobb a kaocsolatom *szerintük igen😅

De ez túlzás lenne

2019. febr. 7. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Miért lenne túlzás? Szerintük jó a kapcsolatotok, szerinted meg nem? Elég árulkodó! Tehát figyelmen kívül hagyják mit érzel? Az lenne a normális ha megkérdeznék miért érzed ezt! Valószínűleg minden ugyanez van nálatok. Figyelmen kívül hagyva téged rád erőszakolják azt amit helyesnek vagy kívánatosnak tartanak.

Évekig fejtettem a magam és mások álmait, sokat olvastam is róla.

2019. febr. 7. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!