Miért álmodom meg a jövőt?
Millió példát tudnék írni. Egyszerűen már előre tudom mi lesz nagyrészt.
Sokszor álmodtam már meg, hogy ki, és mivel fog kórházba kerülni (előtte sosem volt olyan problémája amivel bekerült), illetve veszekedést, munkahelyi változásokat, családi balhékat (olyanokat, amiket nem lehet kikövetkeztetni).
Egyszóval tényleg nagyon nagyon sok mindent megálmodtam már, amik vagy másnap, vagy pár napon belül bekövetkeztek)
Poénkodik már párom, hogy a lottó számokat álmodjam már meg.. hát jó vicces, meg jó lenne, de ez nem ilyen.
Miért lehet ez? Ijesztő már néha. Esetleg hogyan lehet fejleszteni?
Illetve egy talán nem ide illő kérdés, de hátha tud valaki válaszolni: MINDEN egyes alkalommal lekapcsol mellettem az utcai világítás! Ahogy elsétálok alatta 1 lámpa mindig lekapcsol. Mindig másik. És nem egy bizonyos lámpa sorról beszélek, hanem akárhova megyek!
Párom megjegyzése mindig: na megjöttél!
Már ez is ijesztő!
Valaki tud segíteni? Illetve, aki többet tud erről kérem írjon privátban rám, mert mostmár tényleg félek.
Egy bizonyos szinten én is ilyen vagyok, csak nagyon pontosan nem tudom megálmodni, de érzékelem a (ritka) álmaim során, hogyha álmodom, akkor a következő időszakban baj lesz.
Szerintem az élet rezgéseire nagyon fogékony vagy, ezt elraktározod magadban. Tehát olyan, mintha rá tudnál hangolódni dolgokra. Valami ilyesmi lehet nálam is.
Már sokszor volt itt erről szó, ez a megerősítési torzítás.
De ha valamit TÉNYLEG meg tudsz előre mondani, akkor keresd meg Vassyt. Ő tudós, és ezzel is foglalkozik.
Előtte javaslat:
MINDENT írjál fel, ami ilyen megérzés. Majd egy hónap múlva nézd meg, mennyi jött be belőle.
Ugyanígy vigyél magaddal füzetet, és MINDEN utcában írd fel, mennyi lámpa alatt mész el, és azt is, ha egy kialszik.
De akkor tényleg minden utcát írjál fel, és ne csak azt, amikor kialszik egy lámpa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!