Egyre gyakrabban álmodom meg a jövőt! Hogy fejleszthetem vagy esetleg használhatom ezt ki?
Fogj meg egy jelenetet.
És próbáld elképzelni máshogy.
Ha sikerül akkor fantáziálás volt.
Ha nem, akkor egy tudatalatti emlék, ami lehet a jövő is.
(bár én felkészülésnek hívom.)
Ami nehéz benne. Pl egy személy piros ruhában, a személy felismerhető. Ha zöld ruhában próbálod elképzelni, akkor pl.elmosódik az arca, de nem veszed észre. Ezért fontos, hogy le ellenőrizd a kép több elemét miután megpróbáltad módosítani.
A valóságban a szemed ugrál és pásztázza amit nézel és darabokban menti le amit később összerak. Egy már megtörtént (fix jövő / felkészülés) felidézése a darabok lementett sorrendjén megy végig újra és ezért módosítási kísérlet esetén a következő elem hibás lesz és vissza játszásnál is csak tovább roncsolódik, ezért ha nem roncsolodik, akkor az egy nem valós az agy másik részén aktuálisan összetákolt kép aminek nincs közé semmihez.
A jövőbe látás igazából felkészülés olyan eseményekre aminek bekövetkezte reális. Valószínűleg még az ősemberben alakulhatott ki a váratlan váratlan, de reális eseményekre való gyorsabb reagálás miatt. Amolyan túlélő ösztön.
Pl. Sportolók használják ahol egy adott mozdulatsor végrehajtását mentálisan összerakják lejátszák magukban, mintha épp csinálnák. Így mikor valóságban odajutnak, az agy csak felidézi a mozdulatsort és igy hatékonyabb lesz egy rakat ok miatt amit már lusta vagyok leírni.
Mondjuk tudatos álommal tudatosan megálmodod a tudatos jövőt.
Csakhogy ne az legyen a sorsod, hogy emiatt elszáll feletted az idő, és csak az öreg napjaidat élvezheted..:D
nem tudod kihasználni.
Legfeljebb úgy hogy elkerülöd a bajt.
de ezzel lehet hogy nagyobba kerülsz ám ;)
1. Válaszoló- köszi
3.v.- a példa: ez pont tegnap történt. Tegnap előtt azt álmodtam hogy a baratnom meg sem abba az iskolába fog menni ahova eddig akart. Tegnap pedig kiderült hogy tegnap előtt este meggondolta magát. Ennél volt durvább de ez a legujabb :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!