A szellemtablat en is hasznalhatom, attol fuggetlenul, hogy nemertek hozza?
Figyelt kérdés
Koszonom a valaszokat.2012. okt. 20. 17:34
2/10 anonim válasza:
Magyarországon kifejezetten előny, ha nem értesz valamihez, de mégis csinálod.
3/10 anonim válasza:
Persze, hogy használhatod. Senki se ért hozzá azok közül, akik használják, mivel nincs mihez érteni.
4/10 anonim válasza:
Én rendszeresen használom.
Egyszer majdnem letépte egy szellem a fülemet.
De aztán szerencsére felébredtem.
Használd egészséggel:D
21/Reptoid
5/10 anonim válasza:
Én nem ajánlanám, mert még olyan kapukat nyithatsz ki amik veszélyesek lehetnek egy hozzá nem értőnek. Vigyázz a szellemidézéssel, hozzá nem értő kezekben (képletesen, mert ide nem kéz kell) veszélyes.
7/10 A kérdező kommentje:
Hogy lehet megtanulni a hasznalatat?
2012. okt. 21. 12:01
8/10 anonim válasza:
Inkább felejtsd el. Veszélyes a használata, nem kívánt, váratlan látogatót is így magadra szabadíthatsz, akitől nem lehet egy könnyen megszabadulni.
~But choices are yours.
9/10 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van,hogy ha nincs megfelelo tapasztalat akkor inkabb az ember ne foglalkozzn vele,mert vegul csak megszivja.Koszi a valaszokat.
2012. okt. 22. 08:19
10/10 anonim válasza:
Nézd az Investigation Discovery- n az Állati kísérteteket, vagy utána a Kísértetjárást, késő este van,majd megérted, hogy miért nem szabad ilyennel játszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!