Úgy hallottam meditációval megnyitható a harmadik szem, ez valóban így van és én ezt honnan fogom tudni, hogy felnyitottam, vagy tényleg elég hozzá a meditáció?

Beszéld meg ezzel a pofával, mert ő hisz benne.

elvben elég hozzá. Észre fogod venni, hogy felnyílt, mert olyasmit tapasztalsz, amit eddig nem. Auraérzékelés, idegen entitások érzékelése, stb. De óvatosan, ha nem állsz készen rá, két lehetőség van:
a, annyira akarod, hogy bár nem nyílik, beképzeled magadnak, hogy megnyílt, hallucinálni kezdesz és mehetsz az elmegyógyintézetbe.
b, megnyílik, olyat érzékelsz, amire nem vagy felkészülve, megijedsz, aminek hatására többnyire örökre vége a nyitogatásnak, vagy megint hallucinálni kezdesz és úgyszintén mehetsz az elmegyógyintézetbe.
Szóval gondold meg, mielőtt belevágsz. De meditálni meditálj szépen, nagyon jót tesz.

Igen, gyakorlott-kitartó meditációval lehetséges, hogy el kezd megnyílni a 3. szemed. De van egy biztosabb módja is: Célzott technikák rá! ;)
Tükörnézés, kifejezetten 3. szemre ható meditációk...stb.:
Ha érdekel részletesebben keress meg priviben. :)
OFF!
Szia Mici, Joci vagyok! :D
ON!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!