Ha látó vagyok hogyan fejleszthetem a tudásom?
Csak meditációval vagy van valami más módja is ennek?
láttam már szellemeket ,egy ideig csak azt hittem fantázia de aztán bebizonyosodott hogy nem az..legalábbis gondolom ha rajtam kívül még 2en látták ugyanazt viszont mások nem..és nem drogozok.. az a baj sose vagyok biztos magamban nehéz elválasztanom azt amit látok a fantáziától... nem tudom hogy valaki ért e ehhez de azt szívesen meghallgatom... akit ez nem érdekel,hülyeségnek tartja.. de nincs jobb dolga mint itt írogatni.. az is leírhatja mit akar..
Szellemeket mi is láttunk. De sok ember is ezt állítja, akiknek nincsenek különleges képességeik. Ha csak szellemeket akarsz látni, várd ki az alkalmat, vagy idézz szellmete, saját felelősségedre persze, mert lehetnek veszélyei is.
Ha meg betegségeket szeretnél meglátni pl. emberekben, akkor agykontrollal, esettanulmánnyal gyakorolj valakivel.
Zsizsik666 válasza:
Az agykontrollnak is lehetnek veszélyei. Pl. ha nem vagy mentálisan egészséges, szerintem ne kezdj hozzá, vagy nagyon óvatosan haladj.
Én is ezért haragszok az agykontrollra, mert azok sokaságát vonzza, akik valamiért a padlón vannak, mentálisan terheltek. (Persze azokról most nem beszélek, akikre ez a megállapítás nem vonatkozik)
Nekem van két három olyan ismerősöm, sőt egy alkalmazottam is, aki valamilyen pszichikailag terhelt idejükben találkoztak az agykontrollal, és teljesen félre vitte az életüket mert nem tudták értelmesen feldolgozni az ott hallottakat. Mást sem hallok tőle, mint, hogy " Egyre jobban leszek" Teljesen elszálltak az élettől, és segítség nélkül nem is tudnának normálisan létezni.
Minek lehetne nevezni az olyan embert, aki agykontrolt végzett, és mindenki tanácsokkal lát el, de Ő elvált, a vagyonának a felét ,az osztozkodás után egy egyházra íratja, majd örököl egy házat, amit egy nő kicsal tőle, és a nő nevére íratja. A nő kiteszi onnan. Vidéken egy 10 méterszer 1 kilométeres fenyvest vesz magánhitelre. Épít rá egy házat magának mindenféle összeszedett anyagból majd a saját maga által épített kandallóba begyújt, majd elmegy a szomszéd tanyára zsugázni. Zsugázás közben látnak egy nagy füstöt, és arról beszélnek, hogy ki gyújthatott tüzet az ő háza környékén. Mire hazamegy , térdig leégett a háza.
És ez az ember Agykontrollt végzett. Gratulálok!
Engem is halálra idegesít az agykontrollos dumájával. és a munkája sem nagyon hatékony, de ha kirúgom, akkor nekem lesz lelkiismeret furdalásom, hogy minden nélkül az utcára tettem. Most a portásfülkében lakik, agykontrollos végzettséggel. Gratulálok !
6. hát igen, sajnos van ilyen. Ezt le kellene írni a könyvben is, el kellene mondani agykontroll tanmfolyamon is, hogy hátrányos lehet. ennél az alkalmazottnál tuti negatív hatást váltott ki, más már a helyedben valószínű kirúgta volna, nagyon rendes vagy hogy alkalmazod, csak nehogy még rosszabbodjon a helyzete.
ezt a történetet is bele kéne írni A. k. könyvekbe pl., mert az egy nagy hazugság, hogy csak pozitív hatása van, sok embernek egyáltalán nem való.
Én leülnék azzal az emberrel erről elbeszélgetni. Még a pozitív gondolkozás is lehet káros, pl. megmutatnám neki eztas cikket:
S sorolhatnám még a cikken kívül is a veszélyeket. volt, aki az elmén kötött ki, olyan "sokat" segített neki az A.K., nem mondom feltétlenül, hogy a tanfolyam miatt, de rátehetett nálas 1 lapáttal, az a csaj is folyamatosan az A.K.-ról beszélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!