Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A léleklátó tehet "kárt"...

A léleklátó tehet "kárt" benned a látás során?

Figyelt kérdés
Én úgy hallottam igen.

2012. jan. 14. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Aki ilyen szélhámossal foglalkozik az már eléggé károsodott nem gondolod?
2012. jan. 14. 13:36
 2/8 anonim válasza:
Biztos vagyok benne,ha elmész egy ilyenhez akkor kárt tesz benned és a pénztárcádba is.
2012. jan. 14. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:

És a tisztelt látó mit látna a lelkedben?

Ha ennyire oda vagy, akkor végezd el a vallásodban előírt bűnbocsánati szertartást. Pl: keresztény vallásokban gyónásban valósul meg, minden alfajában máshogy gyónsz.

2012. jan. 14. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, nem az a lényeg, hogy léleklátó-e, hanem ha foglalkozik fekete mágiával akkor tud okozni. De bárki akár az utcán is okozhat kárt, akár az erők képzeletével, akaratával. A látók általában segíteni akarnak, nem ártani.
2012. jan. 14. 15:46
 5/8 A kérdező kommentje:

Fekete mágia nélkül is tud okozni, ha mondjuk nem elég tapasztalt, azt hallottam, hogy látás előtt védelmet kell kérni Fentről, hogy csak az onnan érkező információk jussanak el hozzá. Azt is hallottam, hogy azzal is elronthat dolgokat, ha mondjuk szerelmi kötést vagy oldást hajt végre rajtad úgy, hogy azt neked kellett volna valamilyen eseménnyel előidézni.

Én szeretnék figyelmeztetni mindenkit, aki látóhoz készül, alaposan járjon utána magának a témának is, és magának a személynek. Illetve:

[link]

2012. jan. 14. 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak fordítva lehetséges, vett rád egy pillantást és szörnyethal.
2012. jan. 14. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha rád szegezi a tekintetét az már lehet gázos.
2012. jan. 14. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha hülyeséget mond, és te elhiszed, akkor káros lehet.

Félreviheti az életedet.

2012. jan. 14. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!