Miért álmodom meg egyre többször a jövőt?
Pár igen furcsa példa:
Nem beszéltem sokáig az exemmel majd vele álmodtam, hogy a nevelő apja kórházba került,és felkeltem addigra írt exem, az álom hatására visszaírtam neki, és leírta, hogy a nevelőapja pár órája agyvérzéssel kórházba került (alig hittem a szememnek)!
Tegnap meg másik exem volt barátnőjével álmodtam, hogy bocsánatot kért. Felkeltem teljességgel lehetetlen volt a dolog, hisz nem is beszéltem vele csak egyszer, amikor össze is vesztünk, szóval felkelek,és látom bejelölt,és írt facebookon, hogy ne haragudjak rá olyan gyerekes volt.
Már megijedek az álmaimtól..
Ezek voltak a lehetetlen álmok, de többször álmodtam már meg, hogy öcsém beteg lesz, és nem megy suliba. Reggelre lázas lett tényleg nem ment, mikor este még seümi baja nem volt.
Olyan is volt, hogy egyik barátnőmmel nem beszéltem már egy éve, és vele álmodtam, hogy írt.. és mire felkeltem tényleg írt, és ugyanazt mint álmomba.
Olyan is volt, hogy anyukám férjével álmodtam, hogy feljön hozzánk (évente egyszer jön fel) és minden előjel nélkül másnap feljött.
Apuval is álmodtam már, mikor másfél évig mem tartottuk a kapcsolatot, hogy megkerestem, másnap meg ő keresett meg és nem én.
Másik példa: azt álmodtam a kutyám beteg, és ott feküdtem mellette miután elvittem orvoshoz,és másnap tényleg beteg lett, pedig este még a futtatóba voltam vele.
Tudnék még sorolni egyre jobban félek aludni..
Mitől van ez?
Már remegek alvás előtt..
Az okát nálad nem tudom! Viszont pontosan így vagyok én is 27 éves vagyok, nem hittem ezekbe a dolgokba nevettem, mindaddig amíg a saját bőrömön nem tapasztaltam meg, az álmaim rövid időn belül valóra válnak! Én 8 éve ezelőtti súlyos autóbalesetem után kaptam ezt a tehetséget!
Legelső álmom az volt, hogy az autómmal mentem egy erdős részen éjjel, és beült mellém egy szarvas az anyós ülésre, megálltam, hogy kitegyem, erre körbe állta egy csorda az autót, a következő kép az volt, hogy a kocsi brutálisan össze van törve! Elmondtam az álmomat a férjemnek és édesapámnak is nevettek, kerek 1 hétre rá, a férjem vezette az érintett autót, amire kivédhetetlenül ráugrott egy szarvas és totál kárra törte! A következő álmom az volt, hogy egy udvarban voltunk gyermekek körülöttem, és mondtam vigyázz kisfiam ki ne ess a hintából, ez egy bonyolultabb helyzet mivel, itt én is elkeseredtem orvosi papír alapján spontán nem lehetett volna gyermekem, és 4 évre rá megszületett a fiam is, előtte pedig két kislány 1 éve kaptam magam rajt, hogy ugyan ez a mondat hangzott el a számból, és beugrott az álmomban lévő kép amely egyezett a helyszínnel! A harmadik álmom üzleti téren jövedelmezett nagyot, mindent amit megálmodtam bejött és szép összeget kamatoztattam az álmom után pár órával! A legutolsó álmomban láttam, egy ezüst színű családi autót totálra törve oldalára borulva, mivel az autó hasonlított a miénkhez és a legjobb barátnőéhez is aki a szomszédom, nem tudtam eldönteni kinél következik be, a férjemet és a barátnőmet is figyelmeztettem, rá 2 hónapra az érintett baleset a legjobb barátnőmnél bekövetkezett és az autó pontosan úgy tört össze, ahogy ez álmaimba történt!Másik hozzám közel álló személyről azt álmodtam, hogy a körforgalomba majdnem elütötte egy kamion, az érintett álmom 1 nap múlva nála be is következett! Nem szóltam neki az álmomról előtte, ő mesélte el!
Ezekből 1-2-t lehet, hogy tényleg megálmodtál, de a többit valószínűleg te képzeled be magadnak. Hasonlít a deja vu-höz. Megbetegszik a kutyád, amire elfog az az érzés, hogy hiszen te ma pont ezt álmodtad. És bár nem így volt, mégis biztosnak, valóságosnak érzed.
Azt javaslom, hogy mostantól reggelente jegyzeteld le az álmaidat, mindent, amire emlékszel. És ha napközben történik valami amiről azt érzed, hogy pont úgy megálmodtad az éjjel, akkor vedd elő a papírt, és ellenőrizd, hogy valóban úgy volt-e.
Ha ebből állandóan az lesz, hogy "ú, ezt pont elfelejtettem leírni, pedig tényleg tuti megálmodtam", akkor viszont menj el orvoshoz, mert a rendszeres deja vu élményekhez hasonlóan ez is betegségre utalhat. Nem ijesztgetni akarlak, látom hogy így is eléggé kivagy, de fontos tudnod.
ez velem is megtörtént összesen háromszor 16 vagyok
1. eset: egy baleset a suli előtt egy régebbi kocsi visszapillantója nekimegy egy újnak és az lerepül és eltalál engem. de én másnap emlékeztem az eseményre és nem álltam oda ahol voltam akkor de végül nem engem talált el hanem egy osztály társamat.
2. eset: mikor a bátyám bejön a szobámba hogy jól megszivat de mikor belépett akkor egyből felkeltem és mondta hogy megakart szivatni.
3. eset: egy majdnem halálos baleset volt mikor az osztálytársam nem figyelt a közlekedési lámpára ami piros volt csak úgy ment és meg megláttam egy képet hogy elütötték és visszarántottam és pont ugyanaz a kocsi volt mint a képben és ugyanúgy volt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!