Miért álmodom meg előre a jövőt? Ez mennyire gyakori?
Három olyan álmomra is emlékszem, mikor konkrétan megálmodtam, a történést.
1. Azt álmodtam, hogy XY jön hozzám, reggel az ő csengetésére keltem (nem szólt, hogy jön, pedig mindig szól)
2. Azt álmodtam, hogy ki fogják kapcsolni a villanyomat. Másnap jöttek és kikapcsolták a villanyomat.
3. Azt álmodtam, hogy a szerelmem smárol egy szemüveges lánnyal, és kiderült, hogy pont abban az időben mikor álmodtam, akkortájt ez meg is történt.
Általában nem pontosan álmodom meg, csak a fő eseményeket, a körítés más körülötte.
1. Ez véletlen.
2. Nyilván várható volt a villany kikapcsolása...
3. Valószínűleg már elgondolkoztál a féltékenységén...
Én olyan dolgokat is álmodtam meg, ami akár máshogy is alakulhatott volna, és néha baromi jók a megérzéseim. Azt mondják, lehet fejleszteni.
Tegnap például fogadhattam volna a kézilabdásaink meccsének a végére, legalábbis annyiban, hogy pont egy góllal veszítünk, pedig mostanában nem követtem egy jó ideje, mi van a csajokkal.
"Miért álmodom meg előre a jövőt?"
Mert hátra a múltat álmodnád meg!
Hol élsz, hogy előre nem számíthatóan ukk-mukk-fukk kikapcsolják villanyodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!