Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom ezt mikor...

Miért álmodom ezt mikor biztos h nem?

Figyelt kérdés
miért álmodom mostanába csak azt h megcsal a párom!! nagyon rossz érzés..pedig bizok benne és tuti nem csal meg
2014. nov. 18. 04:24
 1/7 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert tudat alatt félsz tőle, ez pedig kivetítődik az álmaidra. Nyugodj meg, és el fog múlni.
2014. nov. 18. 04:32
 2/7 anonim ***** válasza:

sokat gondolsz rá, és az álmodban is lecsapódik ez a gondolat....

(vizsgaidőszakban én is vizsgával álmodom, meg h megbukok, mert erre tudok gondolni napközben)

2014. nov. 18. 07:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne viselkedj úgy, mert álom valóra válhat. Gondolj másra.
2014. nov. 18. 07:05
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat...az a baj h nagyon féltékeny tipus vagyok..a párom a kapcsolatunk elején 2x is megcsalt és azóta kb rettegek h még1x megtörténik....azóta már megváltozott. most lesz h 2 éve együttleszünk és tudom h már csak gondolatban sem csal meg és azt a kettőt is bánja..utálom magam ezek a hülye gondolatok miatt..sajnos már elég durva dolgokat művelek..megadta a fb jelszavát amit folyamat ellenőrzök..mmint a fbját....az üzeneteit..a tev.naplóját stb...tudom h gáz és próbálok leállni vele de ez a 2 eset után nagyon félek attól h elveszitem...
2014. nov. 18. 08:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az álmod kiegyenlíti azt ahogy pillanatnyilag magadat , és a párodat látod.A valóságban ilyen nem létezik, hogy "tuti nem csal meg".Ez az egyoldalúság a fejedben létezik , mert ezt szeretnéd.Megértem, hisz szinte mindannyian így vagyunk.Ettől még soha nem lehetünk biztosak ilyen kérdésekben.Azt mondod bízol benne.Hiszen még magadban , gondolataidban , érzéseidben , álmaidban sem bízol teljes mértékben . Talán ha elfogadnád (elfogadnánk)a létezést olyannak amilyen valójában, tehát amiben bármi megtörténhet akkor talán az álmainknak nem kéne figyelmeztetni az egyoldalúságunkra.A legtöbbünkben ott van ez az egyoldalúság.Valamiben nagyon akarunk hinni , és ilyenkor csak azt látjuk.A bizalom kérdése is egy érdekes dolog.

Szerintem az igazi bizalom nem az , hogy bízok a páromban , hogy pl. "nem csal meg".,.....de még az sem igazi bizalom, hogy "magamban bízok, hogy nem csalom meg".(a gondolatok , és érzések is , bármily fájdalmas előbb utóbb, változnak , átalakulnak) Legfeljebb abban bízhatok, hogy bármi történik is az hasznomra válhat , ha megértem és tanulok is belőle.

2014. nov. 18. 08:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Tudom , lehetetlent "kérek". ,....de ha elfogadnád, ott legbelül magadban, hogy akár el is veszítheted , akkor talán soha nem veszítenéd el.Mikor is félünk a másik elvesztésétől? Amikor nem hiszünk magunkban , amikor nem hiszünk abban , hogy az igazi béke , az igazi szeretet bennünk van és az valójában nem a másik embertől függ.Ha nagy ritkán megtapasztaljuk a bennünk szunnyadó béke (kiegyensúlyozottság , boldogság) tiszta állapotát.Még véletlenül sem jutna eszünkbe , vagy álmunkba , hogy bárki, vagy bármi meggátolhat bennünket a benső békénk elérésében.No persze amint visszazuhanunk a hétköznapi öntudatlan állapotba, akkor megjelennek a félelmeink egyoldalúságunk, stb.
2014. nov. 18. 08:44
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen utolsó!! teljes mértékig egyetértek!!
2014. nov. 18. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!