Miért álmodom ezt mikor biztos h nem?
sokat gondolsz rá, és az álmodban is lecsapódik ez a gondolat....
(vizsgaidőszakban én is vizsgával álmodom, meg h megbukok, mert erre tudok gondolni napközben)
Szerintem az álmod kiegyenlíti azt ahogy pillanatnyilag magadat , és a párodat látod.A valóságban ilyen nem létezik, hogy "tuti nem csal meg".Ez az egyoldalúság a fejedben létezik , mert ezt szeretnéd.Megértem, hisz szinte mindannyian így vagyunk.Ettől még soha nem lehetünk biztosak ilyen kérdésekben.Azt mondod bízol benne.Hiszen még magadban , gondolataidban , érzéseidben , álmaidban sem bízol teljes mértékben . Talán ha elfogadnád (elfogadnánk)a létezést olyannak amilyen valójában, tehát amiben bármi megtörténhet akkor talán az álmainknak nem kéne figyelmeztetni az egyoldalúságunkra.A legtöbbünkben ott van ez az egyoldalúság.Valamiben nagyon akarunk hinni , és ilyenkor csak azt látjuk.A bizalom kérdése is egy érdekes dolog.
Szerintem az igazi bizalom nem az , hogy bízok a páromban , hogy pl. "nem csal meg".,.....de még az sem igazi bizalom, hogy "magamban bízok, hogy nem csalom meg".(a gondolatok , és érzések is , bármily fájdalmas előbb utóbb, változnak , átalakulnak) Legfeljebb abban bízhatok, hogy bármi történik is az hasznomra válhat , ha megértem és tanulok is belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!