Mit jelenthet ez a homoszexuális álom?
16 éves lány vagyok mostanában sokat pörgök azon hogy biszex vagyok. És hát nagyon nem akarok az lenni.
És gyakran álmomban is előjön.
Ma pl azt álmodtam hogy egy régi lány osztálytársam leszbikus és smárolunk és én az álmomban nagyon felizgultam.
Csak azért álmodom ilyeneket mert egész nap ezen gondolkodom vagy valami jelentése is van?
Egyébként hozzáteszem hogy nagyon nagyon nem akarok biszex lenni se leszbikus
34%ban vagy nyílt a másik nem iránt.
Az átlag 14%.
Bár mindenki teljesen biszex lenne.
Álmodban valóban éreztél testileg izgalmat, vagy csak emlékként maradt meg benned?
Nem mindegy, hogy átélted-e az érzést. Pl. én egyszer egy álombeli orgazmus közepén keltem fel és rendes éreztem, hogy elmegyek, le is kellett csekkolnom, hogy az ágyat nem cuccoztam-e a össze. :D
Ha testileg érezted mint én, akkor valószínű, hogy biszex vagy, de ennyiből nem lehet biztosra mondani semmit.
Ha nagyon meg akarod tudni, hogy az vagy-e, akkor nézegesd az utcán a lányok fenekét, mellét. Ha bármit felébresztenek benned, akkor már gyanakodni kell. :)
Koszonom mindenkinek.
Egyebkent nem nem ebredtem fel akkor tovabb almodtam vami mast asszem emlekkent el bennem hogy elveztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!