Mit jelenthet ez a homoszexuális álom?
16 éves lány vagyok mostanában sokat pörgök azon hogy biszex vagyok. És hát nagyon nem akarok az lenni.
És gyakran álmomban is előjön.
Ma pl azt álmodtam hogy egy régi lány osztálytársam leszbikus és smárolunk és én az álmomban nagyon felizgultam.
Csak azért álmodom ilyeneket mert egész nap ezen gondolkodom vagy valami jelentése is van?
Egyébként hozzáteszem hogy nagyon nagyon nem akarok biszex lenni se leszbikus
A homo- és biszexualitás nem választás, meg akarás kérdése, a közhiedelemmel ellentétben nem lehet belőle "kigyógyulni", ugyanúgy, ahogy homo- és biszexuállissá sem tud válni egy hetero. A génjeidben van ugyanúgy, ahogy a bőrszín stb.
Igen, álmodban könnyen előjöhetnek és felerősödhetnek a nappal elfojtott vágyaid - még azok is, amikről talán nem is veszel tudomást - ha ezeket nem lenne lehetőséged álmodban kiélni, napközben megbolondulnál. Nézz utána a biszexualitásnak, mert nem csak egy féle biszexualitás létezik - pl. sokaknál csak egy bizonyos életszakaszban, periódusban jelentkezik, ill. van olyan is, hogy az adott életszakaszban egyszerre csak az egyik nemre irányul. A biszexualitás mértéke is egyénenként és életszakaszonként változó. Tapasztalatból írom, nem kell aggódnod, pár év önismeret, és jobban tudni fogod, mi újság veled ilyen téren, az önelfogadás is könnyebb lesz.
Nagyon koszonom mindenki valaszat foleg az utolsoet.
Igen tudom h nem megvaltoztathato a szexualitas meg minden.
Egyebkent maximum biszexualis lehet ugyanis sose voltam szerelmes lanyba ellenben fiuba mindig beleszerettem
A fiuk kozeleben zavart vagyok a lanyokeban nem. A lanyokat nem nezem meg az utcan a fiukat meg igen.
Egyedul amiatt gondolom h biszex lennek h el tudom kepzelni magam egy lannyal az agyban (kalandkent)
Szoval teljesen leszbikus csak nem lehet volt mar olyan baratom aki nagyon nagyon fel tudott izgatni
Szoval amiatt az egy dolog miatt gondolom magam biszexnek bar lehet ez is eleg hozza
Koszonom. Igazabol tavaly nyaron volt ilyen felelmem kb 4 honapig tartott utana neha feljott bennnem de mar megnyugodtam es boldog boltam az akkori baratommal
Aban remenykedem h ez iden is el fog mulni.
De felek egy kicsit mert olyan mintha elnyomnam magamban
Meg felek hoyha kiprobalom kesobb (most meg nem megy)
Egy lannyal es elvezni fogom.
Meg ha esetleg leszbikus leszek... nagyon felek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!