Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Most tudatosan álmodtam?

Most tudatosan álmodtam?

Figyelt kérdés
Pár napja érdekelni kezdett a tudatos álmodás és csináltam néha-néha a valóságteszteket. Tegnap este pedig felismertem, hogy álmodtam csak nem tudtam semmit irányítani. Ezután gyorsan felkeltem az álomból és ez vagy 5-ször megismétlődött. Ez mi lehetett?

2018. aug. 19. 15:32
 1/7 BlackWolf0128 válasza:
100%
Annyira izgalomba jöttél hogy sikerült, hogy felébredtél.Sok idő mire megtanulod irányítani és a tudatos álom ideje általában elég rövid.
2018. aug. 19. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Valahol azt olvastam, hogy nem könnyű tudatosan álmodni.

Most én is ki szeretném próbálni, hátha sikerül, de sokan azt mondják, hogy nehéz.

Gyakorolni kell.

2018. aug. 19. 16:04
 3/7 A kérdező kommentje:

1: Igen, egyébként ez lehetséges. Mert tényleg mintha túl izgatott lettem volna ettől (féltem is egy kicsit előtte, mert alvásparalízis is lehet).

2: Egy nagyon keveset olvastam róla meg videókat is néztem a tudatos álomról, de nekik egyből ment (mármint az irányítás) az hogy felismered az lehet 2-3 hónap után is először.

2018. aug. 19. 18:57
 4/7 anonim válasza:
100%

Ez a fajta "izgatottság" nagyon gyakori, nekem is volt már, hogy felébredtem egy tudatra ébredésből.

Sokat kell gyakorolnod, foglalkoznod a témával.

Ha már sokszor megtörtént az, hogy felébredtél egy kezdődő tudatos álomból akkor később nem fogsz annyira izgatott lenni, mivel ezt már többször átélted és nem fogsz felébredni.

De ha minél hamarabb szeretnél egy teljes tudatos álomban részesülni, ajánlom, hogy próbáld stabilizálni az álmod:

Ez azt jelenti, hogy amikor tudatra ébredsz, felismered, hogy egy álomban vagy és érzed, hogy homályosul el minden, épp szűnik meg az álom akkor keress valamilyen tárgyat körülötted és azt fogdosd meg, nézegesd meg. Ha nincs semmi tárgy körülötted, akkor dörzsölgesd a kezeidet, érezd a bőröd melegét stb. Ez segít stabilan tartani az álmod, a valóságteszteket pedig próbáld minél gyakrabban csinálni a nap folyamán. Ajánlott minden ébredésnél megcsinálni, mivel tudatod álom gyakorlása közben gyakran előfordul hamis ébredés.

Hamis ébredés: Amikor azt álmodod, hogy felébredsz és elveszted a tudatosságodat ezért minden magától fog menni, és nem valószínű, hogy egy hamis ébredés után újra tudatra ébredsz.

Remélem tudtam segíteni, ha így van légyszi nyomj egy zöld pacsit. :D

2018. aug. 22. 20:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Megérdemled a zöld pacsit és ment is :). Amúgy sötét volt és nem láttam semmit (lehet hogy ezért hittem azt, hogy nem tudom irányítani. Utána hallottam, hogy mondani kell hogy legyen világosság, de az nem jutott eszembe. Majd lehet legközelebb és a kéz dörzsölést is kipróbálom ha újra adódik esély :).
2018. aug. 22. 22:23
 6/7 anonim válasza:

Dani Tudatos c. csatornáról tanulsz? :)

Én is azt néztem, nagyon hasznos :D

2018. aug. 22. 22:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, pont azt nézem :D
2018. aug. 23. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!