Tudatosan álmodtam?
Figyelt kérdés
Este volt egy fura álmom, nem részletezem h mi, a lényeg h egyszer csak repultem a foldtol 2m magasan, majd hirtelen Kapcsoltam h álmodom. Majd az álmomban tudatosan újra repülni kezdtem, meg egyebek. Magamat irányították,minden mozdulatomat, tudtam mit csinálok, hogyan stb. Fura érzés volt, de jó. Tényleg tudatosan álmodtam, vagy csak beálmodtam h tudatos, és valójában nem az volt? Ez az első alkalom h ilyen volt. Szerintetek?2015. okt. 29. 08:42
1/9 A kérdező kommentje:
Magamat irányítottam*
2015. okt. 29. 08:43
2/9 Legoman válasza:
Ha már sikerült rájönnöd, hogy álmodsz álmodban, akkor az már egy jó pont. Ha sikerült magadat is irányítani, akkor részben tudatos álmod volt, de szerintem még beleszólt egy kicsit az elméd is.
Ha tényleg te irányítasz mindent. Eltüntetsz, teremtesz stb., akkor az teljes tudatos álom, amikor az elméd nem szól bele.
3/9 A kérdező kommentje:
Miután rájöttem, azok akikbenne voltak az álmomban, eltűntek, csak a környezetre nem emlékszem.
2015. okt. 29. 09:32
4/9 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem h teremtettek volna bármit is. Igazad lehet abban h az elmém még közbe szólhatott,hisz ez volt az első alkalom.
2015. okt. 29. 09:35
5/9 Legoman válasza:
Első pár alkalommal még közbe is fog szólni. Nekem is közbeszólt, és megpróbálta megakadályozni, hogy átvegyem az irányítást. Egy éjszaka volt, hogy 10-szer is felkeltem, és az álom mindig ugyanúgy kezdődött, mikor visszaaludtam, csak kis változások voltak. Annyit mondok, hogy nem könnyű, de nehéz sem.
6/9 A kérdező kommentje:
Értem köszi,ment a zöld kéz :)
2015. okt. 29. 09:53
7/9 anonim válasza:
"Tudatosan álmodtam?"
Elég egyértelmü.
8/9 anonim válasza:
ez szimplan "lucid dreaming"
regen hasznaltak is az emberek akikben volt akkora akarat még alom kozben is hogy tudjanak alkotni es iranyitani. pl epiteszek es errol egy film is szuletett szerintem.
9/9 anonim válasza:
hogy csinálod én is szeretnék tudatos álmot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!