Mit jelenthetnek a visszatérő zombis álmaim?
Elég sokszor azt álmodom, hogy kitört a zombiapokalipszis és vagy megpróbálok túlélni, vagy (ez a tegnapi álmom volt pl) nem érdekel az egész mert megszoktam már. Szóval álmomban is megszoktam az apokalipszist és nem izgulok érte, mint az elején. Nem gondolom azt, hogy ezek az álmok azt jelentik, hogy hamarosan itt a vég, de elég sokszor ezt álmodom és kezd ijesztő lenni. Mit gondoltok, van jelentése vagy nincs?
Mielőtt valaki azt mondja, hogy túl sok zombis filmet nézek, hát téved, mert nem néztem meg egyet se az első 6 álmom előtt kb, utána érdekelt ez az egész és 2 részt megnéztem a TWD-ből de nem kavart fel.
Ja, és leszoktam írni ezeket az álmokat egy füzetbe.
"Ja, és leszoktam írni ezeket az álmokat egy füzetbe."
Hát erről például szokjál le, mert minél többet foglalkozol a zombikkal ébren, annál esélyesebb, hogy megint olyat álmodsz.
Zombi Apokalipszis az álomban
Ha azt álmodod, hogy a világnak vége és hatalmas termézeti csapások történnek, azt jelzi, hatalmas stresszben van részed.
Lehet, hogy kiszolgáltatottnak érzed magad vagy tehetetlennek bizonyos helyzetekben.
A Glamour cikke 👆.
Ja és mindenképpen szokj le arról hogy Leírod őket mert lehet hogy azért álmodsz ilyeneket mert ezzel vagy elfoglalva
Szia!
Én ugyan ilyen helyzetben vagyok. Már vagy 6-7 zombis álmom egészen biztosan volt, de így most az utóbbiakban kezdett el feltűnni, hogy olyan mintha az egész egy komplexebb történetté fejlődne amit nagyon-nagyon nem én irányítok csupán átélek. Ezért is olvastam el amit írtál + a kommentek is érdekeltek. Rám sem nagyon vall, hogy ilyen filmeket nézek. Több álomra emlékszek, de egyedül az utolsót írtam le mert az olyan volt mintha az egésznek a "csattanója" lett volna. Mióta azt leírtam nem álmodtam több ilyesmit. Mondjuk abban jómagam is "zombivá" váltam tehát lehet a tudatom ezzel lezárta a storryt. Bocsi a spoilerért :D.
Valahol amúgy nekem tetszett az egésznek a komplexitása, és a folytatólagos álmodás élménye.
Érdekes nemrég nekem is volt és akkor néztem rá álomfejtésben hogy ez mit jelent, nagyon jól leírja, ez is lehet ok:
Egyébként nekem is volt egy komplex álom,elég para meg kell mondanom...de nem kerestem rá csak hogy nemrég megint volt...nyáron a Left 4 Dead re gondoltam mert akkoriban sokat játszottam vele de most semmi ilyen...Ott a leírás olvasd el! Életvitelben lehet vmi! Neked kérdező és többiek mik voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!