Ez az álom mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Apukámmal elmentem dolgozni egy helyre, ahol én ismertem a munkatársaim, de egyiket se szeretem, mindegyikkel rosszba voltam. Itt a munkahelyen jó párszor el is keztek piszkálni, addig amíg már tollakal, vagy egyéb szúrós dolgokkal nem jöttek oda szurkodni engem stb miközben én védekeztem, és az egyik gyerek nagyon megtámadott amiért leszurtam őt. Utána elmenekültem, és tudtam hogy üldöz a rendőrség, nem mertem haza menni mert tudtam hogy anyukám nem segíteney és senki se hinné el hogy önvédelem volt. Nagyon rosszul éreztem magam, és ezután már csak rendőrös üldözés van.2018. aug. 19. 08:26
1/1 anonim válasza:
Ajánlom a rendőrség felkeresését, mert a jelek arra utalnak, hogy ön gyilkolni fog vagy gyilkosság áldozata lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!