Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Életem során sokszor álmodtam...

Életem során sokszor álmodtam olyat hogy a fogaim összevissza törtek a számban és kiköptem a darabjaikat. Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Elkezdtem rágni és fogdarabok lettek a számban, nem tudom pontosan körbeírni de ilyesmi. Ma éjszaka azt álmodtam hogy két alsó hátsó fogam szét van repedve és szedem ki a számból a darabjaikat. Mit jelenthet ez?

#álom #fogak #álomfejtés #azt álmodtam
2018. aug. 16. 11:50
 1/7 anonim válasza:
27%
Általánosságban ez azt jelenti hogy vagy valaki meg fog halni akár a messzi ismerőseid közül is, vagy valami rossz fog történni. De ezt mindenkinek magának kell kitapasztalni
2018. aug. 16. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor álmodtam már ilyet, évekkel ezelőtt is, most is. És senki sem halt meg.

Idővel persze lesznek halottaid, de akkor is ha búgócsigával vagy felmosóronggyal álmodsz.

2018. aug. 16. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Éjszaka álmodban csikorgatod a fogaidat.
2018. aug. 16. 16:59
 4/7 Krúdy Gyula ***** válasza:
Érdekes, hogy sokan a halállal kötik össze. Nem vagyok expert a témában én is csak utána szoktam olvasgatni, de amit én találtam róla az az, hogy ha a fogaidból letörnek darabok akkor az azt jelenti, hogy valaki bosszút forral ellened. Az én esetemben amúgy ez pont félelmetesen aktuális volt tehát mondhatni ráhibázott a megfejtés.
2018. aug. 16. 17:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen a halált én is olvastam de akkor ezek szerint fél éven belül jópáran meghaltak már. A bosszút még nem olvastam, de remélem nem ez a válasz mert nem szeretem a viszályokat.
2018. aug. 16. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:

A fogak fontos szerepet játszanak az életben. Beszédhez használnod kell a fogaidat is, az evéshez szintúgy. Ezeknek az elvesztése mindig valami fontos dolog, jellem elvesztesét jelzi, pontosabban jelezheti. Nem jósló álom, semmi köze nincs a halálhoz.

Mivel csaka hátsó fogaidat vesztetted el, ezért nem volt olyan fontos dolog. De, hogy számodra mennyire volt fontos, az akkor derül ki, hogyha emlékszel milen érzésed volt, mikor kivetted a szádból.

Nos, ez az én felvetésem. :D

2018. aug. 17. 14:02
 7/7 A kérdező kommentje:
A fogaim elég fontosak, nagyon kétségbe voltam esve, ugyanis a fogaimat mindig is fontosnak tartottam mert anyagilag nem tudnám pótolni őket ezért a hiányuk nagyon kétségbeesjtő lenne.
2018. aug. 18. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!