Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mostanában azt álmodom, hogy...

Mostanában azt álmodom, hogy telekinetikus képességiem vannak, mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Ma éjjel is azt álmodtam, de máskor is álmodtam ezt, hogy tárgyakat röptettem és ezzel vagánykodtam mások előtt. Olyan jó érzés töltött el, hogy ilyen képességem van. Mikor felébredtem csalódott lettem, hogy ez csak egy hülye álom volt. :( Amúgy se bánnám, ha ilyen képességem lehetne.
2010. jún. 16. 15:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Asztrálisan utazol és mivel nem ebbe a világba v agy amibe ezt a posztot írtad ugye :) gyakorlatilag ott kötöttség nélkül minden lehetséges, ezért van az hogy tudod reptetni a tárgyakat. A képesség benned van csak felszínre kell hozni.
2010. jún. 26. 13:15
 12/27 anonim ***** válasza:

[link]

Az asztrál utazásról itt (is) olvashatsz.

ui: én nem csak növényeket eszek, mégis megy.

2010. jún. 26. 13:18
 13/27 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2010. jún. 26. 14:43
 14/27 A kérdező kommentje:

Hogy utazhatok asztrálisan mikor erről nem is hallottam eddig?

A helyes testelhagyás hét előfeltétele:

1. Növényi étrend

2. Kapcsolat a védőangyallal

3. Nappali életben való tudatosság (aki anyagi testében nem tudatos, ne remélje a tudatosságot testen kívüli állapotában).

4. Kiegyensúlyozott lelkiállapot

5. Nyitott szívcsakra

6. Szellemi alapigazságok ismerete, spirituális tudás (a bölcsességből nyert erők a testen kívül szellemi fényként nyilvánulnak meg, ezzel segítve az érzékfeletti síkon való tájékozódást és kapcsolatteremtést) 7. Alapvető erények kifejlesztése: türelem, elfogadás, hit bizalom, alázat stb. A szereteterők a testen kívül szellemi hőként nyilvánulnak meg, mely körülveszi az embert, és védelmi szerepet tölt be.

meg ezek sincsenek meg bennem :D

2010. jún. 26. 14:53
 15/27 anonim ***** válasza:

Bevezetés A Telekinézisbe

Mostanra talán már tudod is, hogy mi a telekinézis (TK). Ez a tárgyak, érintés nélküli mozgatásának a képessége. Van, aki pszichokinézisnek nevezi, én nem. Már most hallom, hogy azt mondod: „Valóban telekinézis? Na ne! Te megbolondultál!” Lehet, hogy igazad van. Lehet, hogy a TK nem is igaz. Lehet, hogy ami történik az egy fuvallatnak, az asztal vibrációjának, vagy nem is tudom minek köszönhető… Én erre csak azt tudom mondani, hogy BLA-BLA-BLA. Nem kell hinned benne, nem kényszerít rá senki – de ajánlom, hogy olvasd ezt tovább. Még a gyakorlatokat sem kell kipróbálnod, ha csak azt elérem, hogy elgondolkodj rajta, hogy „Hm, talán mégis igaz?” már az elég lesz így elsőre.

Az Első Lépés

Az első lépés, hogy a tudatod elhiggye, hogy a TK valóság. Amikor azt mondod, hogy „Igen, emberek az elméjük erejével mozgatnak dolgokat” – akkor már úton vagy arrafelé. Az a fura a telekinézisben, hogy amikor elhiszed, hogy működni fog, akkor tényleg működik. Amikor nem hiszed, akkor nem fog. Mivel így működik, azok az emberek, akik tudnak TK-t végrehajtani azok hisznek benne, és ez a pozitív hit egyre csak erősödik. Amikor egy olyan ember próbálja meg aki nem hiszi, akkor nem sikerül neki a hite miatt, és ez a negatív hit szintén megerősödik. A siker további sikereket jelent, és a kudarc további kudarcokat.

Ezért nem tudja a legtöbb ember megtenni. Tehát vissza az első lépéshez – próbáld elfogadni a fejedben, hogy a TK valóságos. Amikor tudatosan hiszed, ez a hit bekerül a tudattalanodba és már teljesen hiszel benne – kívül-belül, teljesen. Ekkor fogsz következetes eredményeket elérni.

Mielőtt arra térünk rá, hogy hogyan tudsz ebben tudatosan hinni, először vegyük át azt, hogy hogyan kezeljük a véletlenszerű gondolatokat és érzéseket. Attól félek, hogy azt fogod gondolni, hogy „Ez hülyeség!”, de elnyomod ezt a gondolatot és arra fogod magadat kényszeríteni, hogy azt gondold „A TK valóságos!”. Ez nem jó. Minden gondolatot szét kell szedned. Figyelned kell arra amit hallasz. Ha azt hallod magadban, hogy „Ez sosem fog működni!”, akkor kérdezd meg magadtól, hogy miért? Ahogy az okok feljönnek, mindegyiket meg kell támadnod és semlegesítened kell. Kérlek, ne tüntesd el a gondolataidat mélyen magadban. A tudattalanból spontán gondolatok jönnek fel. Ha valamire gondolsz járd körül, ne bújj el előle. Imádok önmagammal vitába keveredni – ez segít látnom valódi önmagamat.

Most azt mondod „Hé, a gondolataimat nem támadhatom meg! Bárkivel vitába tudok szállni, ha azt mondja a TK nem létezik.” Rendben. Csak maradj nyitott. Ismertetem azokat az okokat, amiért elkezdtem hinni a TK-ban. így te is láthatod majd, hogy én hogyan kezdtem, és láthatod az érvelésemet:

1.) Te azt mondod: Senki nem tud dolgokat a gondolataival mozgatni és a modern tudomány is egyetért ezzel.

Ez egy nagyon általános kijelentés. Azért kezdtem el gondolkodni ezen, mert mások tapasztalatát láttam. Talán ha azt mondom én személyesen láttam ezt megtörténni, megindíthat benned valamit. Ha rákeresel az interneten, nagyon sok üzenőfal és weblap létezik tele ilyen dolgokkal. Miért lenne ennyi beszélgetés erről, ha hamis? Lehetnek az emberek valóban ennyire buták? Jajj, inkább ne válaszolj erre. Valóban úgy gondolod, hogy mindenre van tudományos magyarázat? Nem létezik… Nagyon sok dolog van amit a tudomány nem tud megmagyarázni. Vagy azt állítod, hogy mindenki aki átélte a TK élményét az hülye vagy csak egy fura egybeesés áldozata? Nem hiszem. Persze vannak őrültek, akik semmit sem tudnak, és abban is biztos vagyok, hogy van egy-két kitalált történet is. Nade mindegyik? Erre elég kevés az esély. Valami mégiscsak van ebben a dologban, amit nem tudunk megmagyarázni. Ezt el kell ismerned.

2.) Te azt mondod: A fizika alapján ez lehetetlen.

Fizika. Hm. Hallottál már a kvantumfizikáról? Ez az energia tudománya, amely azt vizsgálja, hogyan mozog az energia. Nagyon érdekes, de még nem teljesen felfedezett. Aztán ott van a TK magnetikus teóriája. Arról van szó, hogy az elektromos mágnes erősebb mint a normális mágnes. És hogy működik az agyunk? Igen, elektromos jelekkel. Látod a kapcsolatot? Aztán voltak olyan kísérletek (keress rá, meg fogod találni), ahol kiscsirkék mikrotelekinézist használva befolyásolták a véletlenszám-generátort, hogy a lámpa, amelyet ez a generátor irányított, feléjük világítson, és melegítse őket. Józan ész szerint ez valószínűleg lehetetlen lenne, de ha közelebbről is megvizsgálod, nem is olyan elképesztő.

3.) Azt mondod: Lehet, hogy lehetséges, de ez a természet kivétele, és csak tehetséges emberekkel történik.

Igen, lehet. Csak azt tudom mondani, hogy megtanítottam rá embereket, akik erre kértek, és magamat is. Ha csak mutánsok képesek rá, akkor én is mutáns vagyok és mindenki más is - még akiket én tanítottam azok is. Ha ez valóban ennyire kivételes jelenség, akkor ez egy hihetetlen egybeesés.

Amint látod nagyon sok fajta megközelítés van. Maradj logikus és nyitott. Olvasd el mások tapasztalatait az interneten és a chaten kérdezd ki őket.

Hiszek

Valóban? Nem akarok mindent felborítani amit te felépítettél, de szerintem nem hihetsz igazán, hacsak nem láttad már a saját szemeddel. Még ezek után sem biztos, hogy hiszed. Emlékszem, amikor először történt velem. Egy saját találmányú gyakorlatot próbáltam (a legfontosabb azok számára, akik tovább olvasnak), amikor a kulcs (a tárgy amit próbáltam megmozdítani) hirtelen nagyon gyorsan forogni kezdett majd hirtelen megállt. Megdöbbentem. "Tudtam", hogy a TK valós, de valójában mégsem tudtam. Mindent felőrölt bennem ez az esemény. Látszólag azt gondoltam „A TK működik, csak többet kell gyakorolnom.”, ám valójában arra gondoltam, hogy „Áh, ez a dolog nem lehet igazi.”. Ezután a tapasztalás után azonban már valóban tudtam, hogy a TK igazi. Hogyan lehet elérni, hogy a tudatalattid elhiggye, hogy igaz? Ez nem könnyű. Én úgy csináltam, hogy nagyon sokat gondoltam arra, hogy a TK valós és logikával és érvekkel támadtam meg minden olyan gondolatot, ami ezzel ellentétes volt. Még egy dolgot tettem, ami fontos a TK-hoz. Akarod tudni, hogy mi az? Mint bármi mással, amiben jó akarsz lenni, ehhez is GYAKORLAT kell. Igen, ez kemény, nincs kapcsoló vagy gomb, csak egyszerű gyakorlás ahhoz, hogy jó legyél benne.

2010. jún. 26. 15:42
 16/27 anonim ***** válasza:
az asztrális utazást nem tanulod meg könyvből, gyorstalpaló tanfolyamokon sem.
2010. jún. 26. 15:56
 17/27 A kérdező kommentje:
valaki még tudna írni a telekinézisről? pl. hogy kezdjem el a gyakorlást?
2010. jún. 26. 16:26
 18/27 anonim ***** válasza:

Honnan tudod hogy nincsenek meg benned ? :)

Asztrálisan minden 1es ember elhagyja a testét álmába maximum nem emlékszik rá vagy tagadja mert nem hisz ilyenekbe stb,, de attól még mindenki csinálja álmába.

Az a lista amit linkeltél főleg inkább a meditőációs kilépésekre vonatkozik ami tudatos. (álomba ugye nem az )

2010. jún. 26. 16:27
 19/27 A kérdező kommentje:
Ne haragudj meg de az asztrál utazásban nem hiszek egyáltalán.
2010. jún. 26. 16:29
 20/27 anonim ***** válasza:

ma 15:42

ez honnét van?

2010. jún. 26. 16:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!