Tóth-Nagy Ágnessel álmodtam! Ez mit jelent?
Azt álmodtam, hogy Angliába költöztünk, és valamiért volt rajtam +25 kg túlsúly. Éppen filmet néztem, amikor benyitott hozzám Tóth-Nagy Ágnes! Ez még hagyján, elkezdett vetkőzni, és felvette az ikonikus sárga pulcsit. Ezután elkezdett előttem sztriptíz táncolni, hogy Ő így fogy, hát mondom jó. Mindvégig féltem, de volt ennek oka ... Az álmomban volt már megjelent könyve a gyereknevelésről és a fogyókúráról, de már ott is 200kg volt, és mindig nem tanulta meg a jelnyelvet, és kupi volt náluk, ott mutogatta telefonján az angliai házukat! Megmondtam neki, hogy figyelj Ágnes-Mágnes! Szerintem te egy álszent szélhámos vagy! Erre fogta magát és lesmárolt, és a fülembe súgta, hogy Daninak erről egy szót se, elkezdett pajzán gondolatokat mondogatni nekem, de úgy racsolt, hogy még a rozsdás M3-as metró se bántja annyira a fülemet, akkor, amikor gyorsfékezik.
Mit jelent ez az álom?
"Mit jelent ez az álom?"
Hogy túl sok hülyeséget nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!