Tóth Jakab tényleg létezik?
Ez ugye valami vicc... ha én minden hozzászólásom alá odaírnám, hogy:
dr. Németh Endre
rangvisztikus
Akkor ez elég jól hangzik nem? Pedig rangvisztika nincs is. Azért írja hogy komolyabban vedd a válaszait (amiket ráadásul hadd ne minősítsek...) vagy csak viccel, azt se tartom elképzelhetetlennek.
Igen, tényleg létezem, és a nevem is Tóth Jakab. A nevet azért fedem fel, mert nem én vagyok az egyetlen Tóth Jakab a világon és így hitelesebb amit írok, de teljesen nem fogom felfedni magam a zaklató szkeptikusok miatt, akik csak azért járnak ide, hogy lejárassanak bennünket. Igazolni sem tudom, hogy ez a szakmám,
mert akkor föl kéne fednem a kilétemet. Aki hisz nekem az hisz, aki nem az nem. Mindig próbálok segíteni, ha azt látom, hogy démon lehet a dologban. Nem kevés ideig tanultam ezt, nem is vagyok már fiatal. Vannak
akik segítséghez fordultak hozzám és a legtöbbjüknek tudtam is segíteni. Mint írtam, kedves kérdező, a kilétemet nem fogom felfedni, de hidd el, én azért vagyok itt, hogy másokon segítsek.
Tóth Jakab, démonológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!